maanantai 31. elokuuta 2009

First day back...

Tänään oli se kauan odotettu ensimmäinen toisen vuoden koulupäivä! Ohjelmassa oli kohdallani kaikki kaksi luentoa, joista ensimmäinen oli TODELLA puuduttava, ja toinen hmmmm.. kalvontäyteinen. Tai ei niitä nyt älyttömästi ollut, mutta kun kaikki pitäisi olla powerpoint-esityksiä, jotka voi sitten katsella kotoa omalta koneelta.. Ruokajono oli yhtä tuskaisen pitkä kuin ennenkin ja edu oli täynnä vieraita kasvoja.. Miksi siis kaipasinkaan takaisin?

Monestakin syystä! Ihanaisia kurssikamuja on nähnyt kesällä aivan liian vähän, ja tänään olikin erittäin mukavaa lounastaa pitkästä aikaa yhdessä, olla melkoisen levottomia luennoilla, käydä luentojen välissä kahvilla.. Ja taas alkaa kaikkea uutta kivaa:) Vaikkakin välillä töissä on kivaa, niin kyllä teen tätä paljon mieluummin:) Odotan jo innolla huomista ja alkavaa terveystietoa. Luulen, että se on melkoisen mielenkiintoista.

Aamulla sain myös ihanan koulunaloitusviestin ihanaiselta ystävältä, ja se lämmitti mieltä kovasti. Kyllä on mahtavia ihmisiä:)

Nyt taidan hieman hemmotella itseäni kasvonaamiolla ja jalkakylvyllä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti