torstai 10. joulukuuta 2009

Ennenkuin tämä vuosi on pulkassa..

.. on vielä hirmuisesti tekemistä! Tänään olen tehnyt yhden powerpointin ykkösluokkalaisille suunnittelemamme käsityön tiimoilta, kirjoittanut omaa osiotani samaisen työn raporttiin. Leivoin myös siinä sivussa yhden kakun. Edellispäivänä kirjoitin teknisentyön raportin ja tein teknisen työn loppuun. Ensi viikolla on edessä kaksi tenttiä, ja joulukuussa pitäisi vielä kirjoittaa raporttia ennen tammikuussa alkavaa harjoittelua.


Sitten on luvassa myös kivoja kiireitä. Huomenna on kaveriporukan pikkujoulut, lauantaina kaverin synttärit ja sunnuntaina ehkä yksi konsertti. Olen varasijalla konserttiin, mikäli yksi osallistujista on estynyt. Ja kyseessä on Finlanders ja Seitsemän seinähullua:) Työt ovat sentään tältä viikolta jo pulkassa.

Sitten muuten olisi vielä joulukortit.. Ne toivottavasti saadaan liikkeelle ennen 15.12. jolloin saa vielä lähettää halvemmalla merkillä. No jooh.

Tarkoitus oli tänään laittaa muutama kuva mökkireissusta tänne, mutta ne Tommin koneella ja kirjoitan omalta. Joten en jaksa:) Yritän saada seuraavaan postaukseen niitä.

3 kommenttia:

  1. Sehän on hienoakin hienompi käsinukke! Meidän piti pareittain suunnitella 1.-2.-luokkalaisille käsityö. Tehtiin ykkösille käsinukke.

    VastaaPoista
  2. Päivityksiä jo odotellessa....=)

    VastaaPoista