torstai 4. helmikuuta 2010

Tahtoo nukkua

Tällä viikolla olen joka aamu herännyt ja nukkunut sellaista puolikasta unta, osottaen koska joku remppamies änkee ovasta sisään. Talossa on tällä hetkellä joku sulkuventtiilien tarkastu käynnissä, sillä putkiremontin työvirheestä johtuen toisessa rapussa on ollut mittava vesivahinko. Joten nyt kaikki asunnot tarkastetaan ja korjataan jos korjattavaa on. Kotiin tulleessa ilmoituksessa kerrotaan, että tämä alkaa 1.2. ja kestää noin viikon. Joten ei siis ole hajuakaan koska tupsahtavat meidän asuntoon. Ja jotenkin kuitenkin haluaisin olla vaatteet päällä sillä hetkellä, enkä jossain ihanassa (eli siis melko rupsahtaneessa) oloasussa.

Huomenna onkin edessä koitosten koitos: soittotentti! Äääk! Tavoitteet ovat todella korkealla, eli tavoite on päästä läpi. Tällä viikolla on hieman treenailtu, ehkäpä vielä tänäänkin hieman. Saattaa tosin olla, että ei hirmuisesti ole mielenkiintoa, sillä tänään on vain yksi demo, ja sen tietää jo etukäteen olevan todella tylsä. Lehtori kun on hieman kaavoihin kangistunut.. Käymme läpi tekemämme vierailusuunnitelmat ja tuntisuunnitelmat. 

Ulkona näyttää olevan melko inhottava ilma, juuri tänään kun koulun jälkeen on töitä, enkä saa kyytiä vaan joudun menemään bussilla. Enkä sa kyytiä kotiinkaan, ellei joku työkaveri sattuisi tulemaan samaan suuntaan samaan aikaan. Toivotaan parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti