torstai 13. toukokuuta 2010

Rentoilua

Eilen oli kevään viimeinen koulupäivä :) Iltapäivällä mentiin ystävän kanssa vähän shoppailemaan, ja siina lomassa nautittiin lasilliset kuohuvaa kaiken kivan kunniaksi! Rankan shoppailun jälkeen tultiin vielä meille ja miekkosetkin liittyivät seuraan. Maisteltiin hieman juustoja ja tietenkin viinejä. Allekirjoittanut ei saanut juustoista mitään reaktiota, mutta ystävällä taisi pää olla hieman kipeä. Sitä ne vahvat juustot saavat aikaan. Oli siis varsin rentouttava ilta. 

Tänään ollaan nautittu lämpimästä ilmasta ja käytiin hieman moottoripyöräilemässä. Välillä tuli hieman liiankin lämmin varusteet päällä. Ei vaan millään uskonut, että voisi laittaa vähän vähemmän vaatetta. Yksi kaveri oli mukana mopoilemassa, ja Liedon Shellillä treffattiin vielä kaveripariskunta. Oli kiva nähdä heidät ensimmäistä kertaa mopoilemassa, ja muutenkin ei olla vähään aikaan nähty. Niin ne moottoripyörät kaveripiirissä lisääntyvät. 

Tänään on suoritettu online chek-in ja ylihuomenna lähdetään kohti Saksaa. Äsken tutustuin hieman alueen kartaan (onneksi, sillä nyt ei tarvitse ottaa taksia lentokentältä, hotelli kun on noin 500 m päässä) ja lueskelin vielä hotellin sivuja ja arvioita hotellista. Toivotaan, että Bremenin ilma olisi parempi mitä ennusteet lupaavat, ainakin ne vesisateet voisivat olla tulematta :)

2 kommenttia:

  1. Täällä kans otettiin Ninnun kans rennosti eilen, ja meni aika myöhäiseen :) Tänään sit nukuttiin pitkään ja käytiin pitkällä lenkillä tuolla helteessä. Oikein mukavaa matkaa ja soittele kun tuutte takas!! :) Koitetaan sit nähdä!

    VastaaPoista
  2. Kukalie maustanut juustot kun sellanen hedari yllätti! Valkkarilla, punkulla niin ja kuoharia unohtamatta, niillä oli tuskin mitään vaikutusta asiaan =)

    VastaaPoista