perjantai 30. heinäkuuta 2010

Vähäsen mua jänskättää

Vajaan kuukauden päästä Suomen Turkuun saapuu kaksi vaihtari, joita allekirjoittaneen pitäisi tuutoroida. Ja nyt hiljalleen ne hommat alkavat. Tässä kesän mittaan ollaan lähetelty sähköposteja suuntaan ja toiseen, ja nyt edessä häämöttä ihan oikeat hommat.

Tänään olen ilmoittanut TYS:lle hakevani tuutoroitavien avaimet. Starttipaketti pitää hakea ainakin toiselle, toiselta vielä odottelen vastausta. Kalenteriin tulee hassuja merkintöjä, kuten hae starttipaketti, hae tuutroitavien avaimet, eka tuutoroitava tulee Suomeen, toinen heti seuraavana päivänä...

Päässä raksuttaa kaikenlaista. Vielä eivät tuutoritavat olleet saaneet mitään orientointiviikon aikataulua, täytynee ainakin toisen kanssa katsella sitä hieman tarkemmin. Hän kun saapuu Suomeen maanantaina klo 21.10, ja ilmeisesti tiistaina pitäisi olla yliopistolla. En ehkä viitsi vielä siinä vaiheessa "päästää yksin". Illalla kun ei varmaan ehdi käymään bussiaikatauluja ja -pysäkkejä läpi..

Mukavaa kutkutusta :)

2 kommenttia:

  1. Hih* muakin alkaa kohta jänskättää koulunalku. Täytyy varmaan tarkastaa penaalin sisältö (+miekkosen penaali) ja tietty kattoo koululaukut kuntoon. Viime viikolla tuli tunnuksia kotiin jne.. kauhiasti kaikkee lippua ja lappua tulee ovista ja ikkunoista =)

    Nähdään pian, tuntuu ettei olla aikoihin vaihdettu kasvotusten kuulumisia!!

    VastaaPoista
  2. Meidän uusi ekaluokkalainen :) Joo, ehdottomasti penaalit ja reput kondikseen! Alkuun kyllä tulee hirmuisesti kaikkea. Jänskää!

    Tosiaan, tuntuu, ettei ikuisuuteen olla nähty. Ollaanko edes nähty häiden jälkeen? Nooh, viikonloppuna:)

    VastaaPoista