tiistai 9. marraskuuta 2010

Lunta, kynttilöitä ja glögiä

Ensimmäisen kunnon talvipäivän kunniaksi meillä palaa kynttilät ja mukissa höyryää glögi. Ja minä saan olla lukematta tenttiin. Tänään oli yksi tentti ja seuraava kolkuttaa muutaman viikon päässä. Mutta tänään saan olla lukematta. Vaikkakin pieni morkkis kolkuttaa takaraivossa, niin hyvin olen totuttanut itseni lukemaan. 

Joulumieli on vallannut tämän pienoisen pään, mutta vielä hetki täytyy maltaa ennenkuin kaivaa joulun kaapista. Vaihtareiden kanssa vietetään joulukuussa kansainvälistä pikkujoulua, ja mieleni tekisi tehdä vaikka mitä! Torttuja, puuroa, pipareita, glögiä, laatikoita (no niitä en varmaan itse tekisi), suklaata, juustoja... Tarvinnee hieman hillitä itseäni, tarkoituksena kun on, että jokainen toisi jotain mukanaan. 

Kansainvälistymistä on lisää luvassa vuodenvaihteen jälkeen, kun tuutoroitavakseni saapuu ainakin yksi irlantilainen ja yksi kreikkalainen. Mieli on myös hieman haikea, osa vaihtareista lähtee jo viiden viikon kuluttua kotiin. Ovat kyllä niin mahtavia tyyppejä, mukaanlähtö ei kasuta tippaakaan.

4 kommenttia:

  1. ps. jos mies ei estäis niin meillä olis jo joulu.

    VastaaPoista
  2. Siis mut joo! Mä oon yrittänyt vielä hillitä tätä jouluinnostusta, joten estelen itse itseäni :)

    VastaaPoista
  3. meillä on jo joululaatikoita myynnissä,miti sitä
    tuletko hakemaan

    VastaaPoista