maanantai 25. huhtikuuta 2011

To do

Tekemistä piisaa, ja tänään oli pakko hieman kirjata niitä paperille. Jotkut jutut ovat isompia, toiset pienempiä. Ja koko ajan tuntuu tulevan lisää mieleen.

Pikkuinen veli tyttöystävineen haki minut vanhemmille grillailemaan, ja äitin kanssa niitänäitä turistellessa älysin, että häihin on enää kaksi ja puoli kuukautta (vähän reilu) aikaa. Huh! Tästä tuli mieleen vielä lisää asioita listalle.

*** 

There is a lot to do and today I had to write some things down. Some of them are bigger anh others are smaller. And all the time something comes to my mind. 

My tiny brother and his girlfriend came to pick me up and we went our parents to barbeque. While I was talking with my mom, I realized that our wedding is in two and half months. Whoa! And suddenly more things came to my mind.


2 kommenttia:

  1. perjantai: katsele Outin kanssa häitä?!?!?

    VastaaPoista
  2. To do-listat on oikeasti tosi hyvia olemassa, vaikkei niita noudattaisi ihan tasmallisesti. Pysyy vahan hallinnassa et mita pitaisi tehda ja voi aina lisata muistaessaan siihen ne asiat, jotka muistaa aina vain hetkilla jolloin niidet toteutus on mahdotonta. Tosin mullahan ei naista asioista ole kokemusta....

    To do-listalle voi myos lisata heinakuulle kahvittelut/mansikkamargaritat/jotain Tiinan kanssa. ;)

    VastaaPoista