maanantai 8. kesäkuuta 2009

What A Weekend!

Huhhuh!

Täytyy sanoa, että viikonloppuvapaat ovat rankkoja. Tämä ei silti tarkoita, ettenkö pitäisi niistä:) Perjantaina lähdimme töiden jälkeen bussilla kohti Uuttakaupunkia ja Factory Bluesia. Kyseinen tapahtuma on joku lvi-yhdistyksen järjestämä tapahtuma. Paikkana toimii teollisuushalli, ja ohjelmaan kuuluu juomaa, ruokaa, juomaa, musiikkia ja juomaa. Ruoka oli hyvää (tosin jälkkäri oli kärsinyt tästä taantumasta.. Viime vuonna tarjolla oli kahta eri kakkua, tänä vuonna tarjolla oli frezza mocha ja jaloviina). Ja sitä juomaa oli riittävästi.

Takaisin kohti kotia lähdettiin klo.22.00. Meillähän ei kyytiä ollut, mutta onneksi toisesta täkäläisestä firmasta löytyi tuttu, joten hyppäsimme jäniksinä kyytiin:) Suurkiitokset tästä! Noh, emmehän me kotiin selvinneet, vaan Annan ja Nikon luo:) Siellä sitten ihana emäntämme taikoi meille hieman purtavaa, ja koska Jenni kuulemma näytti niin "väsähtäneeltä", ilmestyi meille peti lattialle ja yö tulikin vietettyä siinä. Hauskaa oli!! Kiitokset kaikille seurasta!

Aamulla pikainen käynti kotona, ja vuorossa vierailu Annin ja Mixun luo. Taas ruokittiin nälkäinen Jenni ennen kotiin menoa. Alunperin puhuimme, että olisimme voineet lähteä mökille vielä lauantaina, mutta jäimmekin kotiin. Käytiin sitten A:n &N:n kanssa Denniksessä (siellä ei sitten pizzan päälle laiteta Aurajuustoa...) ja sieltä tiemme vei Lehmään, jossa seuraamme liittyi vielä Eve, Jukka, Late, Tiia ja Otto. Siellä istuskeltuamme, menimme vielä Rennon terassille hetkeksi. Itse henk.koht. olin kyllä selvinpäin. Ihan vain tiedoksi. Mutta kyllä sunnuntaina uni maistui:)

Sunnuntaina käytiin hieman ajelemassa, ja villisti lähdimme jopa lossilla kohti tuntematonta.

Mahtava viikonloppu!

3 kommenttia:

  1. Kiitoksia vaan itsellenne upeasta vkonlopusta. Mua kyllä hiukan huvitti noi kuvat mitä olit liittänyt, (onneksi sensuri oli poistanut mun liukuvärjätyn hameen.) Ruoka oli hyvää ja juomaa erittäin riittävästi. Ens vuonna ehdottomasti uusiks!

    Muuten Niko söi niitä pizzan raatoja 2päivää töissä vaikka niissä oli väärää juustoa;)Työkaverit oli ihmetellyt karseeta valkosipuli käryä*hymy*.

    Nähdään ja kuullaan !

    VastaaPoista
  2. Voi kuule! Mun täytyy näyttää sulle ne loput kuvat... Vähäsen täällä naureskelin:D

    VastaaPoista
  3. En oo varma uskallanko nähdä niitä kuvia... voipi olla, että pistää hävettämään!

    VastaaPoista