keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Mielessäni oli paljon asioita, joista kirjoittaa, mutta nyt kun avasin kirjoitusalustan, katosi kaikki asiat mielestäni. Höh. Tähän viikkoon on ainakin mahtunut pientä maalausprojektia, pari vauvaa, yksi vanha tuttavuus ja yksi uudempi tuttavuus. 

Maanantaina haluttiin päästä pois neljän seinän sisältä ja mentiinkin kavereiden uutta tupaa kunnostamaan. Pojat keskittyivät suurempiin juttuihin ja tytöt yksityiskohtiin :) Ahertamisen jälkeen seinälle saatiin hieno kukkakuvio. Oli kiva autella (toivottavasti olin enemmän avuksi kuin haitaksi). Aiemmin samana päivänä näin yläasteaikaisen kaverini pitkästä aikaa. Taukoa oli väliin kertynyt noin yhdeksän vuotta. Ja täällä oli myös toinen viikon vauvoista. Turistiin vanhoja ja vanhoista :) 

Tänään olikin uudemman tuttavuuden ja toisen vauvan vuoro. Käytiin Brahessa kahvittelemassa (eli teetä allekirjoittaneelle), ostamassa mysliaineksia ja haistelemassa Kauppahallin tunnelmaa. Tässäkin tapauksessa viime kerrasta oli vierähtänyt liian kauan. Kivaa oli! 

Perjantaina onkin luvassa kakkukestit, kun yksi vaihtareista täyttää vuosia. Lauantaina taasen on luvassa illanistujaiset. Ja tietenkin opiskelujuttuja siellä sun täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti