torstai 28. lokakuuta 2010

Viikon tunnelmia näin torstaina

Jeeee, kypsäri meni läpi!!! Wuhuu!! Ja verkkokurssi päkerrettiin eilen lähes valmiiksi, vain yksi haastattelu lisättiin tänään. Palautus huomenna :) Sain lainattua terveystiedon kirjan, jota en kuvitellut enää ennen tenttiä näkeväni. Mutta nyt se on mulla tenttiin asti. Taitaa kirjaston sakkohintojen nosto toimia. Palautin kirjan muutama päivä sitten, ja päädyin varausjonoon sijalle kaksi. Tänään tuo kirjanen palautui. Se jäi kuitenkin melkoisesti kesken. Tiistaina sain hoitaa ihanaa pikku-prinsessaa, joka oli ihan superkiltisti :)

Muuten tällä viikolla on ollut jokseenkin tylsää koulurintamalla. Tai siis kaikki varsinainen toiminta yliopistolla (myönnetään, sitä on ollut älyttömän vähän tällä viikolla). Tiistaina ope oli kipee, ja ryhmämme sitten opiskeli ihan itsenäisesti ilman valvontaa. Ja oltiin kyllä tosi tunnollisia, asiat käytiin hyvin läpi, ja lähdettiin vain 20 min etuajassa. Kuitenkin kyseinen "tuokio" kesti 4x45min. Tänään yksi luento peruuntui sairastumisen takia, mutta ikävä kyllä se oli se aikaisempi luento klo 14-16, ja se toinen luento klo 16-18 pidettiin. 

Tommilla on erityisen täysi viikko, joten hirmuisesti ei olla nähty. Vain vaivaiset kolme peliä ja yksi päivystys tällä viikolla. Huomenna on vapaa ilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti