lauantai 21. marraskuuta 2009

Kuulumisia

Taas on tovi vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta, mutta jotenkin en vain ole jaksanut päivitellä. Eikä tässä hirmuisesti ole ollut mitään kerrottavaakaan.

Torstaina lähdettiin risteilemään opeopiskelijoiden kanssa. Oli kyllä mukava risteily. Ruoka oli hyvää, kuten myös seura. Tosin paikat eläinosastolla eivät lämmittäneet mieltä, mutta selvisimme siitä:) Tosin uni jäi aika vähäiseksi, ja tämä oli täysin itsestä riippumatonta. Siellä kuuluisalla kakkoskannella kun ääntä tuntuu kuuluvan.. Ja jatkot livat vastapäisessä hytissä:) Oli varsin hauskaa kuunnella aamuyöllä kun arviolta noin 15 opiskelijaa laulaa Vanhaa holvikirkkoa:)


Tuolla on Pakarisen Hanna. Vaikka kyllähän sen ihan selvästi kuvasta näkee..

Ja Hannahan rokkasi (or not)...


No niin. Näitä vaan on aina pakko ottaa...


Eilen sitten tulin kotiin kääntymään ja lähdettiin Tommin isosiskolle kylään ja päätettiin sitten "äkkiä" katsoa leffa. Siis sehän katsotaan tosi nopeasti kun kyseessä on Tarantinon 2,5 h kestävä pätkä:) Leffana olisi siis Inglorious Bastards. Oli aika hyvä leffa. Ja tästä kommentista Tommi oli hieman hämillään. Olisi toki voinut olla hieman nopeatempoisempi, mutta pidin leffan ideasta melko paljon. Ehkäpä toinen maailmansota olisi voinut päättyä näinkin. Nooh, kaiken tämän jälkeen, olimme kotona hieman ennen kahtatoista. Ja aamulla oli luvassa melko aikainen herätys, sillä työt kutsuivat. Onneksi meitä oli töissä runsaasti, joten pääsinkin kotiin kaksi tuntia ennen työajan päättymistä. Ihanaa!

Nyt miekkonen onkin pelailemassa, ja vietän aikaa sohvalla. Ihanainen ystävä pyysi kyllä mukaan elokuviin, mutta en töiden takia ehtinyt mukaan. Vaikka sitten olisikin, jos olisin kiirehtinyt, enkä käynyt kaupassa. Mutta leffan jälkeen ehkäpä näen kamuleita, enkä nyhjötä yksin kotona:)

4 kommenttia:

  1. Jenni, miksi, oi miksi, pistit kaikista vähiten edustavimmat kuvat :D

    Ja lähetäs ne mulle kaikki muutes! :) Tai laita johonkin sit kun ehit ja jaksat :)

    VastaaPoista
  2. Jes päivittetty blogi:)
    Et jäänyt paitsi mistään kun missasit leffan. Kyllähän sen nyt kattoi, mutta luulen että tuo Tarantinon leffa aiheutti enemmän kiksejä kun tuo maailmanloppu!!!
    Se alvari oli ihan mukava paikka, vaikka meidät molemmat taklattiinkin tiskiltä lähtiessä.

    Mukavaa alkanutta viikkoa, muuten mietiskellään niitä pikku-jouluja miten ne sais järkättyy... Eihän niistä tule mitään ilman teikäläisiä!!!

    VastaaPoista
  3. Laura: Oliko niitä edustavia kuvia? :) Todella laadukkaita otoksia kaikki.

    Anna: Jeps, vihdoin ja viimein sain kirjoitettua. Täytyy yrittää jatkossa päivittää tiuhempaan tahtiin, jotta sullakin on töissä tekemistä:)

    Olis kyllä aivan mahtavaa jos saatais pikkujoulut onnistumaan. Nikon synttäriviikonloppuna ei oo mitään (paitsi firman pikkujoulut), mutta eikös teillä ollut silloin jotain? Ja sit se 19.12. on ihan vapaa. Tai sitten meidän täytyy vaan tuplabuukata, ja käydä molemmissa. No kahtellaan:)

    VastaaPoista
  4. Meikäläinen on sillon 5.12 Lappeenrannassa kisailemassa... tylsä juttu.... kahtellaan!

    VastaaPoista