torstai 12. marraskuuta 2009

Mitä on tapahtunut noin 10 vuodessa?

Ketteryys on kadonnut suurinpiirtein kokonaan. Sen huomasin eilen, kun meillä oli liikunnassa telinevoimistelua. Ja huom. olen ollut melko hyvä ko. lajissa koululiikunnan puitteissa. No joo, kyllähän se kärrynpyörä tulee selkäytimestä ja kuperkeikkakin onnistuu. Mutta eilen oltiinkin rekillä... Jo alkulämmittelyssä huomasi olevansa "hieman" kankeampi. Alussa oli "parkouria, eli liikuttiin telinevoimisteluvälineillä parkourin tapaan (siis hyvin helppoon tapaan, ei ihan siten kun oikeat harrastajat). Ei ihan pystynyt kulkemaan noin 15cm kapealla penkillä neljä raajaa penkissä.. Kuulostaa helpolta, mutta ei kyllä ole:)

Sitten tosiaan roikuttiin rekillä.. Etunojassa ja siitä ympäri (tämäkin meni vielä melko hyvin, kunnes kivut iskivät tänään), vähän roikkumista ja sitten sitä kieppiä, jota en koskaan osannut (johon on muuten olemassa hieman parempia opetuskeinoja kuin ne mitä meillä käytettiin)...

Illalla mentiin kaupunginteatteriin katsomaan Ronja Ryövärintytärtä osana äikän kurssia. Ja sitten olikin vuorossa puketuminen haalareihin, ja nokka kohti Börsiä. Oli siis yliopistoyhdyntä -pippalot. Ja siis nimihän tulee siitä, että Turun yliopisto ja kauppakorkeakoulu yhdistyvät. Ihan vaan tietämättömille tiedoksi. Siellä sitten jammailtiin Hensun kanssa (ajoissa kotiin->aikainen aamu), eikä muuten tuntunut missään! Kotiin nukkumaan vajaaksi kuudeksi tunniksi, ja sitten se herätys!!! Koko ylävartalo on TODELLA kipeä, vatsan alapuolelta löytyy myös muutama mustelma siitä rekille hyppimisestä, käsien laittaminen suoraksi sattuu... Ja niin edelleen. Huomenna on siis luvassa ihana työpäivä, jos olo on vielä vastaava.. Noh, onneksi jalat toimii:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti