maanantai 11. tammikuuta 2010

First one down

Eli kevään ensimmäinen koulupäivä on ohi. Ohjelmassa oli yksi melkoisen tylsä luento.. Ja ehkäpä melko hyödytön. Aiheena oli eräänlaisen verkkoympäristön käyttö, jonka olisi voinut oppia ihan vain vaikka yhdestä paperista. Mutta tuli nähtyä kamuja, joita ei hirmuisesti tullut nähtyä loman aikana.

Kaiken tämän jälkeen tulin käväisemään kotona, ja seuraavaki olikin ohjelmassa auton huollatus. Siis minun, naisihmisen, piti viedä auto huoltoon! Onneksi ei tarvinnut kuin ajaa liikkeen pihaan, kilauttaa kaverille, ja kaveri hoisi homman:)

Sitten taas hetkeksi kotiin, kauppaan, hakemaan Tommi koulusta. Ja hetkeksi kotiin, ja seuraavana vuorossa BailaFit Hensun kanssa. Ja mä NIIIIN olisin kaivannut tänään päikkäreitä! Viime yö oli.. nooh, kehno. Uni ei meinannut tulla, paikat olivat maratonin jäljiltä niin kipeät, ettei nukkumisesta tullut mitään...

Onkos kellään muuten lahjaideoita miehelle, joka täyttää neljännesvuosisadan? Täällä on hieman vaikeuksia asian suhteen.. Toiveena olisi Porsche 911 vuodelta -67.. Ei ihan mahdu budjettiin:)

2 kommenttia: