torstai 21. tammikuuta 2010

Terveisiä alakoulusta

Täällä sitä edelleen ollaan nuhanenäisenä. Ei kai auta muu kuin odottaa sen ohimenemistä. Tällä viikolla on siis seurattu tunteja ja väänetty kaikenmaailman suunnitelmia. Jokaisesta aineesta oma jaksosuunnitelma ja yksi toimintasuunnitelma. Jaksosuunnitelmissa ollaan aikataulutettu opettavat asiat, pohdittu integrointia, eriyttämistä ja opetustapoja. Ja kaikkea muuta yhtä mielenkiintoista, josta ei vielä ole oikeasti yhtään mitään hajua. Onneksi suunnitelmat ovat suunnitelmia, ja täten siis rikottavissa:) Toimintasuuunnitelma sitten sisälsikin vain yleistä lässytystä. 

Tänään pitäisi aloittaa varsinainen tenttiin luku, mutta en yhtään jaksaisi. Mutta se on pakko. Tänään piti olla runsaasti aikaa lukemiseen, kun oman opettajan tunnit loppuivat jo 11.15. Pidettiin pieni meeting open kanssa, tehtiin niitä suunitelmia, seurattiinkin muutaman muun tunti.. Ja se päivä sitten venähti kolmeen asti:) 

Kysäisin myös enkun opelta, olisiko mahdollista pitää jotain enkun tuntia viikoilla 10-14 kun se sivuaineena kiinnostaisi. Ja alustavasti ope lupaili, että jotain sieltä saa. Luokalla alkaa hieman isompi projekti enkussa, joten otan vain osan tunneista opetettavaksi. Jee! Vähäsen jänskättää:)

2 kommenttia:

  1. Oletko häitä suunnittelemassa, kun lukulistallasi on useampi hääblogi? :)

    Enkku on hyvä sivuaine! Luin itse pääaineena, ja tällä hetkellä teen töitä opetuspuolella. :) Tosin suosittelen että jos sitä haluaa opettaa, niin kannattaa lukea enemmänkin kuin sivuaineopintojen verran, jos vaan aika riittää!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä sitä pientä suunnittelua on ilmassa:)

    VastaaPoista