sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Maraton takana, ja hengissä ollaan

Huhhuh! Eilen oltiin sitten yliopiston pump- &dancemaratonilla, ja tänään sen tuntee. Jumppailtiin yhteensä 3h 15min, ja tähän sisätyi pumpia, bailafittiä, balletonea, dancea, danceaerobicciä, jazzia ja ripaus bailatinoa. Pumpissa olen käynytkin syksyllä ja dancessa joskus muinoin muutaman kerran. Bailafittiin yritän ehdottomasti mennä, oli sen verran vauhdikasta ja vetäjä aivan huippu! Tosin en ole varma vetääkö ko. henkilö tunteja normaalisti. Danceen on myöskin päästävä, vaikka en pidäkään kuukausittain vaihtuvasta tanssilajista, mutta kun se vetäjä oli niin huippu! Ja alkulämmittelyn blloywoodkin tuntui hauskalta:D

Huomenna alkaa taas seikkailut yliopistolla, ja tällä hetkellä koko paikka tuntuu melko vieraalta. Loma on siis toiminut:)

Mahtava Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia on jo loppusuoralla. Takana 576 sivua, ja edessä vielä noin 30 sivua. Tommikin totesi, kun eilen huomasi kuinka loppusuoralla kirja on, että jos olisin pääsykokeisiin lukenut yhtä intensiivisesti, olisin valmistunut kaksi vuotta sitten:) Mutta kun tämä nyt on hieman kiinnostavampaa tekstiä.. Ehkäpä täytyy vuokrata leffana, ja katsoa yhdessä...

1 kommentti:

  1. Itse käyn jumppailemassa finnbodylla ja toivoisin kovasti, että sielläkin järjestettäisiin tuollaisia maratoneja! Osallistuisin heti :)

    Juuri eilen kävin aamulla step-muokkaus tunnilla. Hiukan on käsien lihakset kipeänä, kun on käynyt vain spinning tunneilla useamman kuukauden :)

    VastaaPoista