perjantai 26. maaliskuuta 2010

Huomenta!

Tänään olisin saanut nukkua pidempään, mutta ilmeisesti sisäinen kello on jo niin tottunut näihin aikaisiin herätyksiin, että uni ei vaan enää tullut. Täällä sitä nyt sitten kukutaan, ja odotetaan sopivaa hetkeä, jolloin taas saa lähteä Norssia kohti. 

Saa nähdä miten päivän tunti menee, sillä tuntini on ryhmäkuuntelu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tuntia seuraa didaktikko yliopistolta ja parhaassa/pahimmassa tapauksessa noin 20 muuta opiskelijaa. Tuntini ei ole (tai ainakaan eilen vielä ollut) aiheuttanut suurta yleisöryntäystä, sillä ilmoittautuneita oli viisi (nämä kaikki olivat aineenopettajaopiskelijoita). Keskiviikkona luokassa oli seuraamassa varmaankin noin 15 opiskelijaa, ja voi kun ne oppilaat olivat rauhallisia! Tosin harjoittelijalla oli pieniä vaikeuksia saada oppilaista mitään irti, sillä oli kuulemma vähän noloo jos vastaa jotain väärin, kun on niin paljon katsojia:) 

Illalla onkin sitten taas töitä tiedossa, ja huomenna megapäivä 9-18. Toisaalta, eihän tuo oma päivä kuulosta miltään miekkosen päivään verrattuna, se kun alkaa perjantaina klo 14.00 ja loppuu sunnuntaina klo 9.00. Sunnuntaina voipi olla väsynyttä porukkaa tässä asunnossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti