tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kuiskailua hiljaiselon keskeltä

Taas on blogi ollut melkoisen hiljaa, on vain jotenkin tuntunut siltä, ettei sanottavaa ole. Haluaisin, että kirjoituksissa olisi oikeasti jotain ideaa. Mutta eipä päähän ole mitään mullistavia ideoita tullut. 

Tällä viikolla eletään tenttiviikkoa, mutta jopa sitäkin kauheammalta tuntuu ajatus jaksosuunnitelmista, jotka olisi saatava tällä viikolla valmiiksi. Aineinani on siis matematiikka ja kolmasosa englantia. Harjoittelussa on nyt kahden viikon paussi (hiihtoloma oppilailla ja sen jälkeen tenttiviikko meillä), ja ainakaan omalla kohdalla se ei välttämättä ole ollut hyvä asia. Olen irtautunut melko kokonaan harjoittelussa, ja nyt tuntuu, että on vähintään tuplasti vaikeampaa asennoitua harjoitteluun. Kaipa se tästä lähtee. 

Eilen oli sivuaineinfo oman laitoksen sivuaineista, ja taidankin hakea melko yllättäviin (ainakin omasta mielestä) sivuainesiin. Voimme tulla valikoiduksi kahteen oman laitoksen sivuaineeseen, ja mikäli ei halua paikkaa ottaa vastaan, tulee siitä ilmoittaa viimeistään 16.6. Edelleen se englanti sivuaineena houkuttaa, mutta sen pääsykokeet ovat vasta 1.9. Eli käytännössä voin saada ensi vuodeksi kolme sivuaineoikeutta, ja se on melkoisen työlästä. Onneksi englannissa on sen verran joustoa, että riittää kun siitä saa suoritetuksi 4 op, niin sivuaineoikeus säilyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti