sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Opevaihde päällä töissäkin

Samalla tavalla niitä pikkuisia joutuu paimentamaan, oli sitten koulussa tai töissä kaupassa. Eilen kyllä naureskelin itselleni, sen verran pahasti oli opevaihde töissä päällä. 

Töissä lasten paimentaminen on siis lähinnä sitä pelikoneilta poishäätämistä. Kun sitten kävelin tauolle pelikoneiden ohi, menin normaaliin tapaan kyselemään pojilta henkkareita. Osa laumasta sitten siirtyi sanomatta viivan taakse (se on se viiva lattiassa, jonka ylitykseen tarvitaan 15 vuoden ikä). Yksi sitten jäi pelamaan ja henkkarit "oli jäänyt pöydälle". Yllätysyllätys! Ja nyt iski ope. Hellästi hartioista kiinni ja nokan kääntö viivan suuntaan. Ja tätä hellästi harteista kiinni -liikettä tulee välillä luokassa käytettyä (tässä luokassa uskaltaa koskea harteisiin pelkäämättä haastetta tms... Ope voi jopa halata), mutta ei ikinä töissä. Siellä on toiminnassa ollut ainostaan sanallinen arkku. 

Taukohuoneessa sitten repeilin työkaverille. 

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa liiankin tutulta :D Allille teen samaa, ja kysyn että "mitäs me juuri äsken sovittiin?" :D

    Käytiin sun töissä eilen mut sua ei näkyny!! :(

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä siellä olin koko piiiiiitkän päivän.. Olin kyllä pankkineitinä. Oon varmaan just ollut tauolla tai ruokiksella.. Tai vaan jossain:)

    VastaaPoista
  3. Niin epäilinkin, ainakin oli pari jotain muuta tytsyä silloin pankkeilemassa, eikä sit enää kauppareissun jälkeen viitsitty tulla kurkkimaan lasin taakse, kun näytti olevan aika kiireistä kaikilla. :)

    VastaaPoista