maanantai 5. huhtikuuta 2010

Nyt se on sitten tehty

Hakemukset sivuaineisiin on lähetetty. Tai siis syksyllä on edessä vielä se englanti, mutta muuten on haettu. Toivottavasti joku nappaa. Tai ei joku, vaan se ykkösvaihtoehto.. Ikävä kyllä, haluan kolmeen eri sivuaineeseen, ja se on hieman rankkaa suorittaa kaikkia samanaikaisesti. Toisaalta saisi käydä aikamoinen tuuri, että pääsisi niihin kaikkiin. Ja henk.koht. en omista sellaista tuuria. 

Pääsiäinen on ollut varsin tervetullut paussi. Tosin tähän on kuulunut töitä, kokeiden tarkastamista ja arviointien tekemistä. Mutta varsin rentouttavaa. Tommi tuli eilen takaisin Istanbulista, mutta sitä iloa kauaa kestänyt. Tänään aamulla oli luvassa päivystykseen raahautuminen, ja kotiinpääsy koittaa huomenna illalla klo 20.00. 

Lauantaina näin pitkästä aikaa kavereita, joiden näkemisestä on tosiaan aivan liian kauan. Vietettiin tyttöjen kesken synttäreitä, joten ohjelmaan kuului tietenkin hyvää ruokaa, vähäsen nestettä ja sitäkin enemmän kuulumisten vaihtelua:) Oli kyllä kivaa. Ja sunnuntaina olikin luvassa Babyshowerit. Lisää herkkuja ja hyvää seuraa:) Ikävä kyllä itselle tuli lähtö hieman aikaisemmin, kun piti mennä käymään appilassa kun eräs nimeltä mainitsematon unohti puhelimensa sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti