maanantai 19. huhtikuuta 2010

Valmistautumista Wappuun

No joo, ajoissa hehkutetaan. Mutta nyt kun on koulua ja töitä vähän vähemmän, tein jotain uutta. Tänä vuonna meillä juodaan itse tehtyä simaa (jos se on juotavaa..)! Tänään sitä keittelin ja huomenna on edessä pullotus. Ja viikon päästä pitäisi olla valmista. Päässä raksuttaa myös idea itsetehdyistä munkeista. Mutta niiden vuoro on sitten ensi viikolla, jos puhtia vielä riittää. Myös molempien haalrit saivat muutaman merkin lisää.

Eilen käytiin pienellä moottoripyöräajelulla. Kohteena oli Kustavi, ja tarkoituksena oli tarkastaa jäätilanne merellä. Ei muuten vielä tällä viikolla saada venettä mökille:) Eikä muuten tullut kuuma pyöräretkellä, kun asteita oli joku 5. Parilla pysähdyksellä matka taittui jotenkuten.

Keskiviikkona startataan mökkiä kohti (autolla tällä kertaa), ja vähän rentoillaan. Perjantaina tullaan takaisin (lähtö 6.30!!), sillä opiskeluvelvollisuudet kutsuvat. Ja auton huolto. Tekee kyllä hyvää päästä mökille, Tommille varsinkin. Sen verran paljon sillä on ollut tekemistä tässä lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti