tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tuut-tuut-tuutori

Jee! Tänään sain sähköpostilla varmistuksen, että minut on valittu kansainväliseksi tuutoriksi! Oikeasti tämä asia oli jo tiedossa, sillä minulle sanottiin jo kun jätin hakemuksen että hommia on. Mutta nyt se on virallista! Käytännössä tämä tarkoittaa, että tuutoroin tänne vaihtoon tulevia opiskelijoita. Ensi viikon perjantaina on luvassa tehtävään kouluttautuminen, ja sitten kesällä joskus pitäisi tulla tietoja vaihtareista.

Keitäköhän muita on tuutoreiksi ilmoittautuneet? Ainakin yksi kurssikaveri, facebook kertoo:) No pitihän sielläkin vähän hehkutella, ja kurssikaveri oli sitten kommentoinut olevansa samassa tilanteessa. Ainakin yksi tuttu naama.

Tuutoroitavia kv-tuutorilla tulee lukukauden aikana olemaan keskimäärin 3-5. Eli keskimäärin 3-5 uutta kansainvälistä tuttua lukukaudessa:) Tehtävänä on auttaa tuutoroitavaa kaikessa mahdollisessa. Tämä alkaa jo ennen kuin vaihtarit ovat saapuneet Suomeen. Tähän sisältyy mm. yhteydenpitoa tuutoroitavaan, asunnon avaimen hakua, varmistetaan että vuokravakuus on maksettu.. Saapumispäivänä tuutoroitava haetaan lentokentältä (tms.) ja sitten alkaa tuutoroitavan tutustuttaminen Suomeen ja Turkuun.

Innolla odotan tätä kokemusta! Ja uskon jatkavani tätä myös myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti