maanantai 6. heinäkuuta 2009

Hei taas! Ajattelin tässä muuten vain hieman kirjoitella, vaikkei mitään ihmeellistä olekaan. Itse odotan innolla päivityksiä, mutta en kuitenkaan itse päivittele niin tiuhaan tahtiin:) Näin vapaapäivän kunniaksi voisin jotain raapustella.

Tänään olisi mahdollisesti luvassa vähäsen rantalentistä, oiva tilaisuus harjoitella näitä pelitaitoja, sillä syksyn koittaessa on luvassa liikuntaa ja todennäköisesti myöskin lentopalloa. Olen tässä miettinyt, onko ihan outoa nyt jo odottaa koulun alkua. Kesä on ihanaa, mutta jotenkin nyt tuntuisi olevan kouluinnokkuutta. Tai ainakin joitain asioita kohtaan. Tosin on muutama asia, joita en odota.. Esimerkiksi se äikän kurssi, joka edelleen jatkuu. Sehän siis alkoi heti syksyllä ja jatkuu siis vuoden ajan. Ei vaan nappaa..

Mutta on mukavaa nähdä ensimmäisen vuosikurssin oppilaat, jollainen minä en siis enää ole:) Hassua!

Mieleni tekee salaattia.. Jotain hyvää salaattia, jollaisia siinä uudessa paikassa on. Nam! Mutta kotoa löytyy ruoka-ainekset tälle päivälle, ja täytyy kyllä ajatella finanssipuoltakin. Haluaisin käydä siellä joka päivä (tai ainakin tänään tuntuu siltä), mutta olisi melkoisen tapiollista käydä joka päivä ravintolasalaatilla. Täytynee ostaa kotiin aineksia, ja yrittää taikoa jotain yhtä maukasta:)

2 kommenttia:

  1. Miekin tahon pelailemaan!!!! Frisbeenkin ostin että pääsis heitteleen muttei oikein ole kavereita, täytyy opettaa puppe hakemaan sitä :D Ja täälläkin kouluinnokkuutta löytyy, elä huoli! :) Haluaisin kans sitä salaattia, tosin ei myöskään ole rahaa, mutta ehkä taas joskus voitais käydä siellä!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti mennään uudestaan! Oli kyllä niiiiin maittavaa!

    VastaaPoista