tiistai 28. heinäkuuta 2009

Sisustusvimma

Olen hieman kyllästynyt kämppämme tai oikeastaan olohuoneemme sisustukseen.. Jotenkin tuntuu, että kaikkea on liikaa ja värimaailma voisi olla toisenlainen. Tällä hetkellä eteisessä odottaa uusi matto, jolla on toivottavasti haluttua vaikutusta. Ajattelin tänään laittaa sen paikoilleen, mutta kas, en saa sitä yksin. Vanha matto on osittain sohvan alla, enkä saa yksin nostettua sohvaa ja vedettyä mattoa pois, höh. Täytyy siis tehdä se joku toinen päivä.

Haaveissa on myös uusi sohvapöytä. Tai se on ollut hankinnan alla jo ikuisuuden, mutta mistään ei löydy oikeaa väriä! Sen pitäisi olla samaa väriä telkkahyllykön kanssa, ja se on väriltään vaalea pähkinä(jos oikein muistan), eikä taas kyseisen sarjan pöytä mahdu tiloihimme.



Jotain tällaista yksinkertaista.
(Ikea)


Toisaalta myös joku tämäntyylinen voisi toimia..
(Asko)

Nooh, täytyypi katsella jos jotain jostain löytyisi. Ajattelin myös vierailla Eurokankaassa, jospa vaikka löytäisin jotain kivaa verhokangasta..

Hyviä ideoita otetaan ilolla vastaan!

2 kommenttia:

  1. Netti pätkäs just kun olin aloittamassa sisustuskeskustelun :) Vaihdoin meille kans olohuoneeseen vaalean maton mustan tilalle..ja järjestelin kaikenlaista muuta pientä; ikkunoidenpesu siis muuttuikin suursiivoukseksi.. Toivottavasti eurokankaasta löytyy kivaa verhokangasta! Minkälaista värimaailmaa oot ajatellut?

    VastaaPoista
  2. En oikein osaa päättää väriä. Jotain hillittyä, nyt on liian sinistä. Sohva kuitenkin on ja pysyy, joten sitä sinistä tulee kuitenkin olemaan. Matto on puhtaan valkoinen (melkoisen hullua:) Verhot vois olla jotkut vaaleat, missä ehkä voisi olla jotain hentoa kuviointia, muttei sinistä..

    Sulla siis oli melkoisen onnistunut ikkunoiden pesu:) Mäkin ajattelin kyllä kaikkea, mutta ajattelin aloittaa matosta, jota en siis saanut yksin, joten kaikki kaatui siihen:)

    VastaaPoista