tiistai 7. heinäkuuta 2009

Not my day.. Really..

Kaikki alkoi oikeastaan jo eilen illalla. Otin päikkärit, jonka takia en sitten saanut illalla unta. Ja edessä tietenkin aamuvuoro. Nooh, nukahdin sitten joskus (en uskaltanut katsoa kelloa ollenkaan), ja aamulla havahduin jo ennen kelloa. Täysin heräsin kuitenkin siihen, kun joku ryösti minun peittoni, kun oma oli jossain kadoksissa.. *mur* Vähemmän reippaana lähdin autolle ja töihin. Ja pääsin juuri ruudusta ulos, kunnes joku omituinen valo syttyi.. Great! Siinä sitten selvittelin mitä kyseinen valo tarkoittaa, jotain jäähdytysnestettä se herjaili. Eikä sitä tietenkään ollut autossa lisää.. Joten varovasti parkkeerasin takaisin ruutuun, juoksin ylös ja herätin Tommin kyselemällä jäähdytysnestettä. Sitä onneksi löytyi kotoa, mutta kaiken tämän seurauksena myöhästyin töistä. Tosin olin jo soittanut ja ilmoittanut asiasta..

Auto toimi ja pelitti ja pääsin töihin. Tällä viikolla perehdytän uutta työntekijää, joka on kyllä mukavaa. Siinä jonkin aikaa työskenneltyäni, alkoi palohälytys soimaan ja palo-ovet sulkeutuivat. Ei tullut ilmoitusta testauksesta, joten siinäpähän sitten tyhjennettiin kauppa. Ulkona seisoskeltiin jonkin aikaa, ehkäpä 10min. Kunnes ilmoitettiin hälytyksen aiheuttaja. Sitten vain takaisin hommiin..

Vihdoin ja viimein kotona. Taidan pysyä koko päivän sisällä vahinkojen välttämiseksi. Onneksi sataa. Toisaalta, eikö suuri osa vahingoista tapahdu juurikin kotona? Katsotaan miten ruuan tekemisessä käy...

1 kommentti:

  1. Aikamoista säätämistä :/ Uusien työntekijöiden perehdytys on just parasta! :)

    VastaaPoista