sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kun neidistä tuli rouva

Aaaah, kuinka ihanaa! Eilen oli siis Annan ja Nikon häät. Ja oli aivan ihanaa! Morsian oli upea ja sulho komea, ja pilvistä ei tippunut vettä. Ei tapahtunut suuria kommelluksia, vain jotain pientä, joka kuuluukin häihin:)

Päivä oli pitkä, mutta se meni ihan älyttömän nopeasti!!! Uskomatonta miten nopeasti aika menee. Mutta myönnetään, että allekirjoittanut kaaso oli kyllä illalla melkoisen väsynyt.. Muiden vielä jatkaessa iltaa Börsissä, jatkoi tämä kaaso matkaansa kotiin. Aamu oli kuitenkin alkanut hieman ennen kuutta..

Kaasolla ja bestmanilla oli joku juttu keskenään)

Oli muuten melkoisen hauskaa, kun kävelin Börsistä kotiin (morsiuspari jäi sinne viettämään hääyötä ja kävin siellä heippaamassa). Matkalla törmäsin enooni, jotka tietenkin kävin moikkaamassa. Takaisin tuli ensin hieman epävarma "moi", kunnes ääni muuttui hänen tunnistettuaan minut:D Hahhah! Siinä sitten turistiin hetki, kun eno odotti vaimoa hakemaan häntä. Ja heti rekrytoitiin tontille hommiin jos työt sallii.

Pian lähdössä kuvaukseen.. Todella tyylikäs kuva..

Voipi olla, että laitan jossain vaiheessa jotain pientä kuvaa häistä, mutta nyt en jaksa. Kamerassa on lähes 400 kuvaa tuosta päivästä, enkä juuri nyt jaksa latailla niitä. Mutta oli aivan upeaa! Häät ovat ihania! Muutaman kuvan lisäsin, mutta en viitsinyt laittaa juhlaparista kuvia kysymättä heiltä. Joten niitä ehkä joskus tulevaisuudessa.

Vielä kerran ONNEA HÄÄPARILLE!

3 kommenttia:

  1. Ihana toi kuva susta ja Tommista:) maalaisromantiikkaa....

    -Tiina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni, olit uskomattoman ihana ja kaunis kaaso. Tommi huolehtivainen ja komea bestman. Oli ikimuistoistoinen päivä, ilta ja yö. Kaikki meni enemmän kuin hyvin. Ihanaa kun olitte jakamassa päivän kanssamme. K I I T O S

    ps. saa laittaa kuvia

    Anna&Niko Dahlgren

    (virallisesti)

    VastaaPoista