tiistai 15. syyskuuta 2009

En-taaskaan-keksi-otsikkoa

Taas on uusi viikko alkanut, ja viime viikosta selvitty. Tämäkin viikko alkaa selkiytyä:) Torstaina olin ihkaensimmäistä kertaa sitseillä ja siellähän oli hauskaa! Sitseillähän on tapana ruokailla, juoda ja laulaa. Kurista ja järjestyksestä vastaa sitsimestari. "Teemana" oli tällä kertaa pikkumusta. Täytyy kyllä sanoa, että vaikkakin yleisesti sanotaan, että opiskelijapippaloissa tutustuu ihmisiin, on mielestäni sitsit tutustumisen kermaa. Ympärillä istuu uusia, vieraita naamoja (ainakin tällä kertaa kun uudet ykköset eivät vielä ole kovin tuttuja) ja oleellinen osa sitsejä on jonkinmoinen keskustelu ympäröivien ihmisten kanssa.

Lauantaina olikin vuorossa kauan odotetut rapujuhlat! Näissäkin juhlissa oleellista oli ruoka, juoma ja laulut. Ja tietenkin seura:) Pitkästä aikaa oli koko porukka koolla. Muttamutta.. Taas perinteitä kunnioittain olen jälleen kerran tällaisen illan jälkeen hieman kipeä.. Plääh.

Tällä viikolla onkin luvassa äikän presentaation suunnittelua (toivottavasti;)) Taas oli suurta apua ihanaisista kamuista, joiden avulla sain jonkinlaisen suunnan presentaatiolle. Vielä vaan pitäisi hyväksyttää se..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti