maanantai 7. syyskuuta 2009

Tehopäivä

Tänään onkin ollut toisen opiskeluvuoden toisen viikon ensimmäinen päivä:) Ja se oli malko tehokas. Edulla hengasin opiskelujen yhteydessä jopa kahdeksan tuntia (olisikohan ollut first time ever?). Tässä ajassa olen kritisoinut oppikirjojen sisältöä koskien terveystietoa, pelannut Aliasta på svenska, kuunnellut ja kirjoittanut melko puuduttavan uskonnon luennon (tosin kahviaktiivinen Tintti piti huolta luennon piristysruiskeista;) ja lopuksi äidinkielen presentaation aiheeni on tyrmätty täysin (oli toinen lähes sama aihe, joka oli kirjattu ylös jo keväällä, joten jäin auttamatta kakkoseksi).

Kotiin päästyäni katselin hetken näköradiota, ja lähdin taas edulle. Tällä kertaa vuorossa oli YO pump.. Eli siis bodypumpia, mutta ei varmaan saa käyttää ko. nimitystä.. Täytyy ehdottomasti mennä uudestaan, sillä hintalaatu -suhde on enemmän kuin kohdallaan. Harmi vain, että tähän aikaan (alkoi klo.20.00) salissa on jo hikoiltu melkoisesti, ja tunnetusti edun ilmanvaihto ei ole maailman paras, joten ilma oli melkoisen paksua.. Eikä siis kivaa. Mutta ei välitetä siitä..

Huomenna on luvassa terveystiedon luento.. Ja se koulupäivä olikin siinä. Mutta tarvinee miettiä tota äikän presentaatiota... Ideoita otetaan vastaan:) Mutta nyt täytynee lopetella, sillä miekkonen tuossa vieressä huutaa, että tekstiä on liikaa, ei hän jaksa lukea.. :)

2 kommenttia:

  1. Hihhihii, hyvä Tommi :D Mulla ei kyllä ollut yhtään tehokas tai aikaansaanut olo, huolimatta monen tunnin opiskelusta :< ehkä se tästä viel lähtee......

    VastaaPoista
  2. Koskas tulee uusia blogipäivityksiä...? Töissä on taas tylsää! Soitellaan!

    VastaaPoista