maanantai 21. syyskuuta 2009

Maanantaitunnelmia

Taas alkoi uusi viikko. Yliopistolle piti tänään mennä vasta klo.11.00, joten päivä alkoi melko mukavissa tunnelmissa. Opiskeltiin kaksi tuntia virkamiesruotsia, jonka jälkeen olikin luvassa muutama hyppytunti. Tämäkin aika käytettiin tehokkaasti hyväksi, ja harjoiteltiin pianon pimputusta. Alkoi hiljalleen "F" sujua, kun sitä taas jankutti. Tämä on siis kolmas kolmisointu, joka piti opetella. Ei sinänsä vaikeaa, mutta kun sormet ovat oppineet liikkumaan vasemmalle, niin on hirmuisen vaikeaa saada ne liikkumaan oikealle:) Niin se vaan menee.

Paussin jälkeen riensimme innokkaina (or not) teknisen työn demolle. Ja tämähän oli mukavasti klo 15-18. Tänä aikana pistehitsasin hurjana, kuumensin metallia ja jäähdytin sitä (tälle oli olemassa joku hieno nimi, mutten muista sitä), sahasin ja viilasin metallia.

Illalla olin taas viikon tauon jälkeen (taas kipeänä) pumpissa. Oli varmaan melkoisen fiksua lisätä hieman painoja tässä vaiheessa. Huomenna sen näkee kannattiko vai ei. Kotimatkalla kuulin pusikosta outoa rapinaa, ja pysähdyin tarkkailemaan tilannetta. Ja rapinan aiheuttajakin löytyi. Se oli pikkuinen siili:) Siitä taitaakin olla tovi aikaa kun viimeksi olen siilin nähnyt. Mieli tuli iloiseksi.

3 kommenttia:

  1. karkaisit terästä :)minä seisoin 3 tuntia lauta kädessä ja viimeisen vartin aikana sahasin sen osiin, huisin jännittävää.. huoh.

    VastaaPoista
  2. Olikos jalat/habanero pumpin jälkeen kipiänä? Liikunnan iloja;)

    VastaaPoista
  3. Outi: Niinhän se oli! Sitähän tein:)

    Anna: Habanero ja jalat toistaiseksi normaalit. Jotain tuntemuksia ilmestyi tänään rintalihaksiin, mutta eiköhän ne katoa kun tänään taas menee vähäsen pumppaamaan:)

    VastaaPoista