lauantai 17. lokakuuta 2009

Motivaatiota haetaan

Ensi viikolla on tenttiviikko, eikä lukeminen innosta yhtään. Biologiaa pitäisi lukea, mutta ei innosta. Se on kuitenkin jo suoritettu, tosin todella huonolla arvosanalla. Mutta kuitenkin suoritettu. Pisteet on rekisterissä. Tänään olen kuitenkin jotain saanut aikaiseksi asian tiimoilta, ja hieman lukenut ja tehnyt muistiinpanoja.

Ja nyt tein pienoisen virheen. Ajattelin vaan hieman kurkata Sanataituria äidinkielen esitelmä-presentaation tiimoilta.. Ja nyt olisi hirmuinen hinku tehdä sitä!!! Sen kuitenkin täytyy olla valmis vasta 16.11. ja se tenttiviikko tosiaan ensi viikolla. Täytynee hieman priorisoida näitä hommia. Äh!

Tänään on myös varsin special lauantai, sillä en ole töissä (siis mitäh?!) Mutta huomenna on luvassa tiimipäivä, joten sunnuntai menee töissä. Päivän ohjelma kyllä vaikuttaa melkoisen kivalta:) Eilen kyllä oli melkoisen kiireinen työpäivä (lottoalottoalottoa) ja ehkäpä omaan jännitystasoon vaikutti myös se, että töihin on nyt tullut sirupäätteet. Ja piti opetella se kiireisenä päivänä. Mutta onneksi se ei ollut vaikeaa, eikä myöskään omalla kohdalla yksikään asiakas kokenut sitä mitenkään epämukavana tai hankalana (tai ainakaan ilmaissut mitään siihen suuntaan).. Yleensä kun kaikki uusi ensin herättää negatiivisuutta.

1 kommentti:

  1. Onneksi ette olleet ihan ekojen joukossa joille sirut tuli, nyt niihin on jo vähän totuttu :)

    joo, voi perkele, mikä lukeminen?! yli puolet kirjasta tänää vielä lukematta, ja täs mä oon.. ja mietin et hakisko huomenna tietokoneen...

    VastaaPoista