torstai 22. lokakuuta 2009

Tenttiviikon tunnelmia

Taas on tovi vierähtänyt viimeisestä postauksesta. Ja paljon on tapahtunut! Tai sitten ei... Sunnuntaina tiimipäivän temmellyksessä huomasimme taivaalta putoilevan pieniä valkoisia hiutaleita. Nyt voi siis sanoa ensilumen sataneen:) Vaikkakin se ehkä enemmänkin muistuttaa räntää, mutta ei välitetä siitä.

Eilen luin tenttiin ja polttelin siinä samassa kynttilää. Kunnes korviini kantautuu omituinen lorina, ja huomaan kynttilän reunan sulaneen ja sitä parafiiniä olikin sitten joka puolella. Tasolla, jossa kynttilä oli, sen alapuolella olevissa kahdessa hyllyssä ja tietenkin myös lattialla. Säntäilin edestakaisin hakiessani jotani millä pyyhkiä märkää steariinia, joka sinänsä oli melko tyhmää, sillä eihän sitä saa pyyhittyä kun se kovettuu niin nopeasti. Siinä sitten istuskelin lattialla ja raaputtelin jälkiä viivoittimella pois. Siitä sotkusta olisi kyllä pitänyt ottaa kuva. Nooh, se siitä kynttilästä.

Nyt on sitten biologian uusinta ja ruotsin tentti takana. Huomenna on vielä edessä uskonnon tentti. Kirjasta on lukematta noin 170 sivua, eikä ole kirjaa. Kaikki ovat lainassa, ja tänään tentin jälkeen kipaisin kirjastoon ajatuksena lukea hetki siellä.. Mutta kun se lukusalikappalekin oli jollain. Joten hieman vajaalla tietämyksellä mennään. Vielä pitää luentomuistiinpanot lueskella.

3 kommenttia:

  1. ai sie et päässy enää lukemaan :( voi räkä! toivottavasti se kysyy alkukirjasta :) ja hei, laita steariinikuvan sijaan ne hienot otokset jotka lähetin sulle?? :)

    VastaaPoista
  2. Loistavia kuvia=) Todellista yliopisto-opiskelua!!!!! ;)

    VastaaPoista
  3. Laura: Nyt on tyylikuvat blogissa:)

    Anna: Eikö olekin mahtavaa? Tänään oli maantiedossa vuorossa hiekkaleikkejä:) Saatiin laatikot missä oli hiekkaa ja sitten piti luoda annetunlainen maisema:)

    VastaaPoista