sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Teerenpeliä

Tiesittekös että Turkuun on avattu uusi istuskelupaikka nimeltä Teerenpeli? Eksyttiin eilen sinne. Yritettiin kovasti saada joku meidän kanssa tutustumaan Cup & Pinttiin, mutta ei sitten saatu kenestäkään seuraa. Kahdestaan emme jaksaneet sinne asti kävellä vesisateessa, joten päätimme hieman käydä ihmisten ilmoilla ja mennä Edisoniin. Mutta vastaan tuli tämä uusi tuttavuus. Paikka siis löytyy siitä entisestä Keskuskonttorista(?) joka sitä ennen oli joku Pankki tms.

Oli melkoisen mukava paikka. Tyyliltään melko samanlainen kuin Koulu. Löytyy oman panimon tuotteita ja ja tosiaan istuskelu paikka. Henkilökunta oli mukavaam ja paikassa on myös pöytiintarjoilu. Eli kun alkaa lasi näyttää tyhjältä, tulee henkilökunta kyselemään josko saisi olla jotain lisää.

Tänään onkin luvassa hieman lillumista Naantalin kylpylässä, Tammikellarin pizzaa ja aamulla tehtyä omenapiirakkaa:) Rento sunnuntai.

5 kommenttia:

  1. Jaaaha, ette mua vaan kysyneet mukaanne..!

    VastaaPoista
  2. uuu, perfect sunday!
    Oon käynyt Helsingin Teerenpelissä juomassa mustikkasiideriä :)

    VastaaPoista
  3. Laura: Voi eih!! Höh. Tämä täytyy korjata ensi kerralla:)

    Outi: Jeps, lazy sunday. Maistoin omppusiideriä, mutta se ei oikein ollut mun makuun.. Hirmuisen kuivaa, ja kun en mikään sidukan suurin ystävä oo.. Mutta oli pakko maistaa jotain erilaista. Talon punaviini oli kyllä maittavaa:)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä paikalta, lähetään seuraavaksi kimpassa kun mekin ollaan maisemissa.
    Ai ihana, ootte ollut kylpylässä rentoutumassa. Oliko romanttinen ilta kahdestaa?
    Soitellaan.... ne kuvat odottelee edelleen lipaston päällä=)

    VastaaPoista
  5. Anna: Ehdottomasti täytyy kimpassa käydä paikassa tutustumassa:) Jeps, soitellaan jos vaikka tänään? Ehkä mahdollisesti. Jotain noi miehet ovat eilen jutelleet.

    VastaaPoista