tiistai 6. lokakuuta 2009

Talviunille

Nyt se sitten alkoi, talvi. Moottoripyörä on laitettu talviunille varusteiden kanssa. Tosin enhän minä ole kyydissä ollut noin kahdeksaan viikkoon, sattuneesta syystä. Käytiin ihan pienellä ajelulla siinä samalla. Harmi ettei ollut kameraa mukana, sillä käytiin "kuolleessa kaupungissa", nimittäin Naantalissa. Ei sitten näkynyt ristinsielua. Tuntuu kuin juuri olisi ollut kesä kuumimmillaan, ja nyt kaikki paikat olivat autioituneet.

Samalla kun vietiin mopo ja ajovarusteet säilöön, kaapattiin mukaamme myös talvitakit. Ja säätiedotus lupasi pohjoiseen jo 20 cm lunta. Muutama hetki, niin ensilumi tippuu jo tännekin. Ja sitten onkin jo joulu:) Ja teenkulutus nousee radikaalisti. Oikeastaan eilen se iski. Tuli vilu ja piti saada teetä. Kohta on yksin tullut juotua pannullinen:)

4 kommenttia:

  1. Mmmmm.. tee ja sohvan nurkka..onko mitään parempaa? Täytyy joskus yhdessä (miten se sanotaan..kahvitella, mutta teen kanssa...??) teeitellä!

    VastaaPoista
  2. Tänään maistuisi erityisen paljon tee ja sohvannurkka. Sen verran ulkona myrskyää. Ja ehdottomasti teeitellään yhdessä! Täytyykin ottaa termi käyttöön:)

    VastaaPoista
  3. Eiii se talvi vielä voi tulla....mulla on vielä "kesätakit" naulakossa. Niin ja yhdet murtsikkamonot.
    Ens kesänä jos pääsisitte vähän pyöräilemään enemmän! Kiva kun piipahditte:)

    ps. tee-ittely kuulostaa ihan loistavalta termiltä kahvittelun kaveriksi

    VastaaPoista
  4. Murtsikkamonot odottaa jo innokkaasti. Eihän ne muuten siinä olisi;)

    Oli kiva piipahta, harmi vaan et oli melko pikainen piipahdus. Myöhemmin paremmalla ajalla:)

    VastaaPoista