tiistai 27. lokakuuta 2009

Viluinen tiistai

Huh, kun on vilu. Tosin asiaan saattaa vaikuttaa se, että vietin taas aikaani jäähallilla katselemassa veljen harjoituspeliä. Nyt sitten istuskelen sohvalla peiton alla, ja hieman taas päivittelen blogia. Teekupposen kera, tietenkin. Tarkoituksena oli kyllä tutustua Raision ja Sastamalan kuntien perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin käsityön osalta. Mutta koska se on yhtä kuivaa, kuin miltä tuo nimike kuulostaa, niin en jaksanut. Kaiken voisi vaan oikeasti sanoa myös hieman yksinkertaisemmin ja lyhennettynä. Tai ainakin nyt haluaisin sellaisen version:)

Eilen olikin mukava päivä. Oli vain yksi luento (tosin ei paljon tylsempää luentoa voisi olla), jonka jälkeen suuntasin kaupungille. Käytiin kamun kanssa kahvilla ja kahvittelun jälkeen suunnattiin leffateatteriin. Oli tosiaan superpäivä, ja kaikki leffat oli 5,50e. Käytiin katsomassa Up - kohti korkeuksia 3D -leffa. Se oli niin suloinen:)


Leffan jälkeen lähdettiin käymään Tommin kanssa eräässä kauppakeskuksessa, lunastamassa aiemmin päivällä varattu paita. Löysin reissulta myös kivan takin, mutta vielä en ole uskaltanut lunastaa sellaista omaksi. Ongelma on tässä; harmaasta versiosta ei ole enää kokoani, joka oli ykkösvaihtoehtoni, koska se on melko helppokäyttöinen. Toinen vaihtoehto on punainen, mutta hieman vierastan sitä. Eikä tuo makutuomari yhtään helpottanut päätöstäni. Toisaalta yhdellä tutulla on ollut punainen villakangastakki, ja se oli kaikkea muuta kuin hassu. Mutta ongelma saattaa ratketa huomenna, sillä saattaapi olla, että saan äitin makutuomariksi:)

3 kommenttia:

  1. Eikös ollutkin ihana tarina ja tietty söpö tuo up- kohti korkeuksia=) Mekin tykättiin kovasti.

    Haah oot käynyt shoppailemassa... munkin tekis kauheesti mieli uutta villakangastakkii, mutta enpä tiedä. Toivottavasti äiti on parempi makutuomari kun Tommi... voin kuvitella sitä jahkaamista=) Muuten eikäs sulla ole se yks punainen "heräteostos-takki"?

    Mukavaa shoppailua.....

    VastaaPoista
  2. Tarina oli aivan valloittava! Tosin oon kyllä sitä mieltä, että se oli ehkä hieman pitkitetty..

    Äitistä oli apua, ja nyt on kotiutettu uusi takki:) Tosiaan mulla on se toinenkin punainen takki, mutta tämä vaan mietitytti enemmän. Ehkäpä materiaalin ja hinnan takia..

    Nyt oli muuten jonkin verran villakangastakkeja alennuksessa siellä sun täällä, kannattaa ihmeessä kurkata jos on tarve. Voin vaikka uhrautua mukaan joku päivä:)

    VastaaPoista
  3. kääk ai alennuksessa... sillonhan kannattaa ostaa vaikka ei hirveesti tartteiskaan:) Kiirettä pukkaa kyllä koko viikko ihan vkonloppua myöden. Ens viikolla shoppailee??

    VastaaPoista