perjantai 1. toukokuuta 2009

Hyvää vappua!

Nyt on vapun juhlinta takana päin ja arki koittaa jälleen. Tänä vuonna vihdoin ja viimein pääsi vappulakkikin (eli siis yo-lakki) mukaan rientoihin. Erinäisistä syistä se ei ole aiemmin päässyt mukaan. Ja se säästyi tahroilta:)

Tänään oli vuorossa piknik. Oli hyvää ruokaa ja seuraa. Omien viemisten lisäksi oli nakkeja, perunasalaattia, muffinseja, patonkia, tuorejuustoja, salaattia... Namnam! Oli kyllä hyvää ja masu tuli täyteen. Ja ilma oli mitä mahtavin! Saataa olla, että aurinko näkyy naamalla. Vielä en ole peiliin katsonut sillä silmällä.. Piknikiltä tultiin kotiin ja tehtiin kouluhommia:( Tommin oli luettava, joten ajattelin myös itse siinä samalla lueskella, mutta vaikka kuinka yritin, niin silmäni lupsuivat ja lupsuivat. Tommilla tapahtui samalla tavalla, joten ei siinä auttanut kuin ottaa päikkärit:)

Ajattelimme tänään mennä pienelle ajelulle, mutta taitaa jäädä väliin. Illalla sitten on luvassa Suomen peli, jota olisi tarkoitus mennä Tiian luo katsomaan. Viikonloppu sitten täyttyykin töistä, mutta ensi viikolla on luvassa loma. Ja kouluakin on vain yhtenä päivänä. Luvassa on tuolloin teknistä työtä, jossa pitäisi sahailla 30 puupalasta erilaisilla sahoilla.. Ensi viikolla on siis hyvää aikaa lueskella tentteihin ja tehdä kuviksen lokikirjat.. Ja ne lokikirjat ei muuten innosta yhtään.. Ihan vaan tiedoksi.

Hyvää vappua kaikille!

1 kommentti: