keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Linja-autossa ompi tunnelmaa...

Tai sitten ei. Menin tänään pitkästä aikaa bussilla töihin, enkä yhtään ihmettele joukkoliikenteen vähäisiä asiakasmääriä. Olen huomannut, että ko. firman kuskeilla ei ole hirveästi mielenkiintoa asiakkaita kohtaan. Hyppäsin kyytiin, tervehdin iloisesti kuskia ja kerroin määränpääni. Tämän jälkeen annoin rahat ja sain matkalipun. Koko tänä aikana kuski ei sanonut minulle sanaakaan!! En ymmärrä, miten joku voi olla vastaamatta toisen tervehdykseen. Saati sitten kommentoimasta jotain kun ottaa rahat vastaan tai ojentaa lipun. Höh. Näiden ihanien kuskien lisäksi, ko. yhtiön työpaikalleni ajavat bussit ovat melkoisen huonokuntoisia. Vesisateella täytyy tarkkaan katsoa missä istuu, sillä muuten voipi saada vettä niskaan. Tietenkin voi käyttää toista firmaa (johon ko. syistä yleensä pyrin), mutta välillä ei ole muita vaihtoehtoja.

Toivottavasti yksikään asiakas ei tunne kohdallani samoin. Toivottavasti olen edes sen verran ammattilainen:) Ehkäpä huono asiakaspalvelu saa aikaan hyvää asiakaspalvelua:)

Huomenna on luvassa vapaapäivä, ja luvassa on hieman kaupungilla käyskentelyä Annin kanssa. Menen myös aivan liian pitkästä aikaa käymään kotona. Siitä onkin vierähtänyt tovi, sillä olen ollut iltaisin töissä ja päivisin ei sieltä yleensä ketään löydä. Haaveilen myös grilliruuasta, jota sieltä toivottavasti saa:) Täytynee vielä varmistaa asia huomenna.

Viikonloppuna on luvassa valmistujaisjuhlat ja pikainen mökkivisiitti. Onneksi on luvattu aivan mahtavaa ilmaa:) Omana lakkiaispäivänä satoi rakeita, mutta illemmalla oli aivan mahtava ilma. Oli se jännä päivä. Siitäkin on jo melkoisesti aikaa, vaikka se tuntui olevan vasta äsken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti