tiistai 19. toukokuuta 2009

Viimeinen puristus vielä

Nyt on lukuvuoden viimeinen tentti takana. Kaikenmaailman raportteja on kirjoitettu (niitähän ei sitten millään voi tehdä pikkuhiljaa, joka tietenkin olisi myös helpompaa), ja välillä on tuntunut siltä, että yritän puristaa kivestä vettä. Mutta nyt ollaan kirkkaasti voiton puolella, ja tehtävänä on enää yksi raportti! Nopeasti kyllä huomasi, että tuo opettajankoulutuslaitos on raporttien luvattu maa. Ei ole mitään, mistä ei voisi tehdä raporttia:) Ehkäpä ensi vuonna aloitan raportit ajoissa. Tai sitten en...

Tänään tuli taas naureskeltua mahan täydeltä:D Ehkäpä tuo viimeinen tentti sai itsekunkin helposti nauramaan. Mutta on hyvä tietää, että kaverit pysyy, vaikka kaljuuntuisin ja joutuisin käyttämään peruukkia ja leukani olisi halki.. Hmmm..

Outin blogissa oli niin ihania torikuvia, että mieleni teki kahmia torilta vaikka mitä! Mutta kun pääsin torille, pakkasivat jo jotkut myyjät kojujaan. Mutta tietenkin kävin vähäsen tukemassa kamulin työpaikkaa, ja toiselta kojulta mukaani lähti litra kirsikoita. Ja nehän melkein kaikki kadonneet:) Piti ottaa niistä hieno kuva, mutta en ehtinyt:) Ensi kerralla sitten.

Huomenna olisi Garden partyt, toivottavasti ehdin (ja ennen kaikkea jaksan töiden jälkeen) mennä paikalle. Tässä parina iltana ja aamuna uni on painanut melkoisesti, ja olen ihmetellyt mistä se johtuu. Voisiko ehkä olla siitä, että pitkästä aikaa teen taas täysillä töitä.. Hmm..

1 kommentti:

  1. Hihii! meinas kyllä tulla hepuli sen tentin jälkeen..noi kaikki kalju, leuka halki ja muut jutut.. huh..taidetaan olla aika väsyjä :) toivottavasti nähdään tänään!

    VastaaPoista