maanantai 11. toukokuuta 2009

Long time no seen...

Viimeinen vuosi on ollut minulle melko mullistava. Vuosi sitten tähän aikaan puursin pääsykokeen parissa, toivoen parasta ja peläten pahinta. Aloin jo uskoa, että tulevaisuuteni on kaupan alalla, enkä pääse kouluun. Selvitin tieni pääsykokeen toiseen vaiheeseen ja suureksi onneksi läpäisin myös tuon toisen vaiheen:) Ja voi sitä riemua! Finally!

Elokuussa se sitten alkoi, Jennin seikkailut yliopiston käytävillä. Vuosikurssilta löytyi muutama tuttu naamakin. Ja monta uutta ja ihmeellistä! On melkoisen hämmästyttävää, kuinka nopeasti voi löytää uusia hyviä ystäviä. Rehellisesti sanottuna, en uskonut tällaisen ystävystymisen olevan mahdollista. Joskus vaan klikkaa nopeasti ja tuntuvasti:) Nyt koulun vähentyessä onkin ollut melkoisen outoa, kun en ole nähnyt koulukamuja. Ehkäpä täytyy tässä joku päivä juhlistaa koulun päättymistä Brahen muffinseilla (voidaan myös yhdistää se siihen kylpysaunasingstardrinkkimitäkaikkeasiinäolikaan-iltaan)

Nyt ensimmäinen vuosi lähestyy loppuaan (WHAT?), ja kesä kolkuttaa ovella. Kesän olenkin taas täysipäiväinen kaupan alan ammattilainen, mitenköhän se enää luonnistuu.. Ennen ensi syksyä aion kuitenkin nauttia kesän vähäisistä vapaapäivistä, järjestellä hauskoja tapahtumia ja aivan varmasti tirautan muutaman onnen kyyneleen. It´s going to be a great summer!

2 kommenttia: