tiistai 5. toukokuuta 2009

Tiistaitunnelmia:)

Olen tässä keväällä suorittanut yhtä ruotsin verkkokurssia, jonka palautin huhtikuun alussa. Olen tässä ihmetellyt, miksei viimeisestä tehtävästä ole tullut mitään palautetta. Tänään sitten tartuin härkää sarvista ja lähetin kurssin pitäjälle sähköpostia. Hänen selvitettyään sekaannusta, selvisi että oli sen päivän postit jäänyt lukematta, jolloin olin tehtäväni palauttanut. Nooh, nyt on palautteet saatu ja pisteitä odotellaan.

Tällä viikolla lomailen töistä, ja kouluakin oli vain tänään. Haluatteko taas kuulla yliopisto-opinnoista? Meillä oli puutöitä, ja sahailin siinä 30 pientä puupalaa erilaisilla sahoilla. Ja käytin myös vannesahaa, ja sormet säästyivät:) Oli varsin hauskaa, kunnes kerrotiin tehtävä ensi kerraksi.. Pitäisi keksiä joku juttu, jossa käyttää noita mainittua 30 puupalaa.. Olen siis sahaillut aivan epämääräisiä paloja, ja nyt pitäisi saada niistä jotain aikaiseksi.. Höh..

Maanantaina on luvassa äidinkielen uusinta, ja nyt lomalla luen siihen.. Arvatkaapa kuinka paljon on tullut luettua..:) On vaan niin paljon kaikkea muuta kivaa tekemistä.. Mutta huomenna sitten. Huomenna on myös luvassa rikastuminen.. Saadaan hakea meidän kirppisansiot:) Käydään hakemassa ne heti aamulla.. Uudet farkut tarvis löytää, nyt on vanhat jo sen verran kuluneet. Yksistä ajattelin koittaa tuunata vähäsen lyhyemmät pöksyt. Mutta en oikein tiedä..

Tänään oli taas yksi kesän korkkaus.. Nimittäin ruuaksi laitettiin kotimaisia varhaisperunoita:) Kävin päivällä vähäsen torishoppailemassa, enkä voinut olla kokeilematta.. Saas nähdä mitä huomiseksi löytyy:)

1 kommentti:

  1. Voi että..nyt tekee kauheasti mieli uusiipottui ja VOITA! mmmm..

    VastaaPoista