maanantai 23. maaliskuuta 2009

Ihka ensimmäinen blogitekstini

No niin.. Nyt on sitten luotu oma blogi. Enpä olisi sitäkää ikinä uskonut, mutta niin vain kavereiden mahtavat tekstit saivat omatkin sormet syyhyämään. Onhan tämä leppoisaa ajanvietettä kun tuo mies huitelee jäkistreeneissä. Vaikka voisihan sitä tietty tehdä kouluhommia pois alta (niitä meinaan riittää), mutta kun ei se oo ollenkaan hauskaa! Ja maanatai on heikko telkkaripäivä;) Onneksi Ellen tulee usein. Ja saman ohjelmanhan voi katsoa vaikka sen kolme kertaa päivässä, eikö? Ihan normaalia..



Tänään oli huisinhauskaa ranskan tuutoroinnissa (ei, minä en ole tuutori, vaan se on juttutuokio ihan aidon ranskiksen kanssa). Sitä omasta mielestään lausuu kaiken niin hyvin, kun kotona sanoja tavailee.. Mutta lueppa ranskiksen perässä.. Saa mahtavat naurut!!



Huomenna luvassa rankka koulupäivä, MAFYKE-demo (siis matematiikka-fysiikka-kemia), joka loppuu 10.30.. Miten sitä edes jaksaa niin pitkään.. Tämän jälkeen vielä kokoustetaan työnäyteprojektin merkeissä (lavasteet on mun ja Tiinan vastuulla), ja varmaan vietetään leppoisa lounastauko.



Huomiselta toivotaan aurinkoa, ja yöllähän tuo kaikki lumi sulaa pois ja voi alkaa käyttää keväthepeneitä.. Eikös?

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihka ensimmäinen blogikommentti! (ei lasketa tuota minkä vahingos kirjoitin ja poistin)

    Onneks ainakin tähän mennessä mafyke-demot menee nopsaan kun on mielenkiintoista tekemistä! :)

    Onnittelut omasta blogista! Lisää tekstejä odotellessa..

    VastaaPoista
  3. Jepsjeps, huomenna on hyvin aikaa rakennella tätä vähäsen.. Jospa vaikka jonkun kuvankin saisi laitettua.. Kiitos ekasta kommentista!

    VastaaPoista