tiistai 24. maaliskuuta 2009

Talven keskellä



Ei se lumi sitten sulanutkaan yön aikana.. Ei vaan sitä tuli vielä vähäsen lisää. Aamulla harmitti kun niin oli ehtinyt ihastua kevätpäiviin. Vaan eipä auta itku markkinoilla. Rankan opiskelupäivän jälkeen kotiinpäin kävellessä olikin jo melko iloinen olo. On se vaan niin kaunista kun maa on täynnä ihanaa valkoista höttöä!




Kotona kuitenkin on vähäsen kevättä, tässä sitä myös teille:)


Tänään olisi luvassa hieman shoppailua Annan kanssa, mutta ennen itsensä palkitsemista täytyy hieman tehdä töitä:/ Eli kotosalla luvassa pyykinpesua, tiskausta, kaupassa käyntiä... Ja tänään myös todellisuus iski.. Ensi viikolla on kasvitentin lisäksi myös ET:n tentti.. Ja olen ahkeroinut ET:n neljästä tehtävästä yhden.. Ja tosiaan tutkiskella noin 140 kasvia. Ei oo yhtään mun juttu.. Mutta nyt hyllystä sentään löytyy ihkaoma Otavan värikasvio!

5 kommenttia:

  1. olen ihan vakuuttunut siitä, että kevät tulee aina pikkuisen lähemmäksi kun ostaa tulppaanikimpun! Löysin lähikaupasta aivan ihanan nipun; valkoisia ja mukana ripaus vaaleanpunaista. Kyllä sitä voi pienistä asioista tulla onnelliseksi :>

    VastaaPoista
  2. Tulppaanit ovat kevään merkki! Mielikin on paljon iloisempi tulppaanien läheisyydessä. Onneksi on näitä elämän pieniä nautintoja:)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti tykkäsit puvusta? Mun mielestä se oli kyllä upea, mutta kaikkein tärkeintä on, että se on nyt sun mieleinen ja sillä on mukava olla. Ne sun ihanat kengät sopii varmaan ihan nappiin sen puvun kanssa.

    Sä oot ihan hurahtanut kun tällasen blogin menit perustamaan. Teikäläinen on tästä eteenpäin aina koneella=) Perjantaina sitten nähdään. Toivottavasti pojat löytää kivat puvut!

    -anna-

    VastaaPoista
  4. Sinulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  5. Herranjestas.. Uskallankohan käydä kurkkaamassa...

    VastaaPoista