torstai 26. maaliskuuta 2009

Wine & Cheese

Aah.. Huomenna koittaa perjantai ja pitkästä aikaa en ole töissä. Töihin on riennettävä vastaa lauantaina:) Tätä onkin syytä juhlistaa viineillä ja juustoilla. Tänään kävin ostelemassa vähäsen lisää juustoja ja kaupasta löytyikin kaikkea hyvää! Brandy-pähkinäjuusto, Välimeren goudaa, Chimay with beer(mitä se sitten onkin, kuulosti hauskalta)... Ja muutama muu. Vielä kun jaksaisi odottaa huomiseen, eikä kävisi maistamassa etukäteen! Tämä viikko on jotenkin tuntunut omituisen hektiseltä, joten huominen todella tulee tarpeeseen!

Tänään on taas pänttäilty kasveja, vielä olisi pari paperia kasveja, jotka olisi tarkoitus liittää powerpointtiin (kiitos Outille mahtavasta ideasta!) Tänään oli todellakin tarkoitus vääntää niitä et:n tehtäviä (jälleen kerran), mutta taas kasvit veivät aikani. Joten sunnuntaina on pakko tehdä ainakin kaksi tehtävää, jottei kaikki kasaannu.

Loppuilla vietetäänkin telkkarin vieressä rentoutuen. Luvassa on Satuhäät, johon olen siihenkin koukuttanut itseni. Häät vaan on niin ihania!

2 kommenttia:

  1. http://farm4.static.flickr.com/3395/3266089818_d880acf9d9_o.jpg

    tuossa tuo purkkikangas näkyy mist puhuin sulle!

    ja täs

    http://3.bp.blogspot.com/_dWjKaNQ6nmk/SN9ei1gOBTI/AAAAAAAAAZk/2y2zezGWnts/s1600/marimekko_2021_42066206.jpeg

    toisen värisenä vaikken siit niin paljon tykkääkään.

    VastaaPoista
  2. No niin, johan selkeni! Onhan tuo ihan tuttu kangas..

    VastaaPoista