lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tulipahan sanottua...

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka monta riviä olen tänään lottoa myynyt.. Jättipotit saavat ihmiset kummasti liikkeelle! Tällaisena lauantaina saa monesti kuulla tiettyjä fraaseja, kuten "Mites tätä lottoa pelattiin, en oo viiteen vuoteen lotonnut?". Tänään sai myös kuulla erityisen harvinaisia (never heard before) lausahduksia, "En oo ennen tällaisessa paikassa lotonnut, yleensä vaan pienessä kyläkaupassa". Tämähän ei näin kuulosta hassulta, mutta ko. ihminen oli ennen tätä lausahdusta kysynyt, miten hän saa lototuksi. Mitenköhän ne siellä kylällä toimii, kun kuitenkin kupongit ja koneet ovat joka puolella samanlaisia.. Hmm.. Toinen taas pyysi yhden rivin lottoa, jossa on 12 numeroa. Kerroin, että suurin järjestelmä on 11 (tällöin siis lapussa on yksi rivi, jossa on 11 numeroa. Voittomahdollisuudet siis kasvavat).
"No, laitetaan sellainen sitten."
"Jokereita?"
"No laita vaan."
"Eli järjestelmä 11 ja jokerit. Se olis 266e."
"Jaa.. Ai että niin paljon.. Siis yks rivi?"
"Joo."
"Jaa. Luulin, et se ois vähemmän. En sitten taida ottaa sitä."

Näin vähäsen ajattelin omassa pienessä päässäni.. Niitä meinaan menee melkoisen harvoin.. Eli en oo ikinä myynyt sellaista.. Mutta olipahan ihan kiva keskustelu:D Muuten työpäivä oli melko niukkasanaista..
"Lappu lottoa"
"Laitetaanko jokereita?"
"Laitaa vaan/ Ei laiteta."
"Se olis 11,60/9,60."

Töiden jälkeen käväisin pikaisesti Annan ja Nikon luona, ja sitten kotiin tekemään sitä powerpointtia kasveista. Enempää ei kyllä koulujuttuja jaksa tänään. Huomenna taas..

Kouluhommien lisäksi ajattelin, että voisimme käydä syömässä vanhemmilla tai anoppilassa. Jääkaappi ja tili ovat tyhjiä. Tällöin yleensä odotamme kutsua syömään, tai kutsun puuttuessa kutsumme itse itsemme jompaankumpaan vaihtoehtoon syömään. Vaatekaappia voisi taas yrittää siivoskella, siellä kun edelleen makaa vaatteita, joita en käytä. Joka siivouskerran yhteydessä säästän samat vaatteet, joita en siis käytä. Päätin nyt luopua niistä. Ja arvatkaapa mitä muuta ajattelin huomenna tehdä... Ylläriylläri, niitä et:n tehtäviä!

Enkä edes voittanut miljoonia...

2 kommenttia:

  1. Jep, säästän kans aina ne samat vaikken niitä kuitenkaan silti koskaan pidä. muutossa heitin ne sitten lopulta pois. paitsi pari paitaa jätin taas.

    mä en vielä tiedä tuliko miljoonia, sen näkee sitten jos ne tulee tilille. oon lottorivini tehnyt joskus vuonna kuus, en muista mitä numeroita siinä on.

    VastaaPoista
  2. mulla oli yks (ja varanumero) oikein lotossa, mitä sillä saa?

    siivosin tänään kaapista paljon vaatteit pois, ajattelin että se ois jotenkin ihanan väljä ja nätti sen jälkeen. eipä ole.. ihan yhtä täyteen ahdettu se on edelleenkin :<

    VastaaPoista