sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Lazy Sunday

Sunnuntait ovat niin ihania. Ei kiirettä mihinkään ja aamulla saa nukkua rauhassa. Vaikkakin tänään oli ohjelmassa kasvien opiskelua ja yhden et-tehtävän puurtaminen, tuntui päivä leppoisalta. Hyvä niin:)

Illan riemuksi luin Outin blogista aivan mahtavasta vaateiltama-ideasta! Innolla odotan! Kaivelin myös itse hieman kaappeja, siellä kun on melkoisesti sellaista mitä en ole ikuisuuteen käyttänyt. Vielä yksi hame sai armonaikaa, vaikkakin vahvasti epäilen sen koskaan päätyvän päälleni.

Myös ovelaakin ovelampi ruokailusuunnitelmani toteutui;) Varmistelin ruuan saatavuutta jo eilen, ja tänään vielä tarkistelin asiaa. Tänään sitten oltiin Rossossa syömässä. Ilta menikin hassutellessa, johtuneekohan viime yön vähäisestä unimäärästä, mutta tässä iltasella tuli vähäsen kikateltua. Ja tänäänhän ei voinut jättää katsomatta Amazing Race, Suomessa kun kerran ovat! Huomasitteko muuten, että joukkueiden Mersuissa oli Saksan rekkarit.. Taitavat olla ohjelman budjettiin liian kalliita Suomen hinnoilla;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti