maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lettukestit

Jihuu! Tänään mennään kamuille kylään ja meillä lupailtiin lettuja! Enpäs ole pitkään aikaan niitä syönyt. Eikä enää jaksa innostua niistä kasveista, joten on kiva mennä käymään vähäsen jossain. Äidinkielen luennolla tuli kuitenkin lueskeltua kasveja. Ajattelin myös kunnostaa vähäsen kenkiä, jotka meinaan viedä kirppikselle. Vähäsen plankkia pintaan ja johan näyttää hyvältä! Tuskinpa kukaan haluaa ostaa kenkiä, joissa on noin sentin paksuinen pölykerros.. Ehkä. Vielä olisi tarkoitus käydä ainakin kengät ja laukut läpi, jos sieltä löytyisi lisää poistettavaa tavaraa.

Tänään sain myös kutsun synttäreille lauantaina. Nimilistaa katsoessani bongasin joukosta muutaman tutun nimen, jotka tiedän "menneisyydestä". On hauska huomata kuinka pieni onkaan maailma:)

Tiedättekö muuten mitä seuraava kuvaus kuvastaa?
- Pahoinvointi, huimaus, puheen epäselvyys, koordinaatiovaikeus

Keskiviikkona on tarkoitus aloittaa kesähameen tekeminen. Kaavat on leikattu ja kangas hankittu. Ja se on niin ihana kangas!! Ei välttämättä äkkiseltään vaikuta tyyliseltäni, mutta olen aivan ihastunut siihen. Toivottavasti hame onnistuu, muuten harmittaa hukkaan mennyt kangas ja rahat. Hame on viimeinen osa tekstiilikäsityötä, sitten on sekin ohi.

Tästä olisi tarkoitus vääntää se hame:)


Ja tässä teille vastaus arvoitukseen:
Pikkuaivovaurio
Että miettikääpä sitä.. Sama kuvaus kuulemma sopii myös erääseen toiseen tilaan, mikä lie..

2 kommenttia:

  1. Letut kuulostaisi niin hyvältä. Meikäläisellä alkoi nyt se herkuton huhtikuu. Tästä saattaa tulla tuskaa, huipentuma on sitten vappuna -vasta!! Eiköhän sulla ala ne kasvit olee plakkarissa, sussahan alkaa olla hortonomin vikaa ton lukemisen jälkeen =).

    Kivan pirtee tää sun blogi vaikka en mitään ymmärrä tästä touhusta. Silti löydän itseni täältä lukemasta tätä.

    Ps. kutsut on nyt tulossa kun oikovedos oli hyvä=)

    VastaaPoista
  2. Jeps, E&J tarjoivat meille letut, hyvää oli:) Kasvit on nyt päntätty, ja tentti meni läpi pisteillä 25/30. Seuraavaksi olisi luvassa eläimet.

    Ihanaa kun käyt lukemassa mun höpötyksiä!

    Tsemppiä herkuttomalle! Ei tässä itsekään saisi lettuihin sortua.. Kutsuja odotellessa!

    VastaaPoista