keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kevään tuoksinaa

Kevät näyttää tällä hetkellä tulevan vauhdilla. Enkä laita vastaan! Kuinka ihanaa onkaan tuo auringonpaiste! Kevään tulon huomaa monesta asiasta. Linnut laulaa nyt myös päivisinkin, sisäinen hortonomini katselee takapihan puuta ja yrittää löytää siitä alkavaa kukintaa, kämpässä on tuskaisen kuuma... Eikä vähiten tuosta Tommista.. Eilen laitettiin ajovaatteet kuntoon, ja yhdessä pohdittin, josko jo otettaisiin kypärät esiin. Se kun on niin hirveän työlästä ottaa ne makuuhuoneen kaapista;) Jätettiin ne sitten kuitenkin sinne, kun ei ne vakuutuksetkaan ole vielä voimassa. Tänään sitten oli vuorossa vakuutusyhtiöihin soittoa ja tarjousten pyytämistä. Vähäsen mieli hinkuu ajelulle.

Tänään on myöskin aprillipäivä! Ja tähän mennessä minua ei ole huijattu! Ei ole edes yritetty. Ja hyvä niin! Olen täysin höynäytettävissä.. Joka ikinen vuosi, enkö ikinä opi?! Päivän ohjelmaan kuului myös vihdoin ja viimein hameen tekemisen aloittaminen! Nyt on kankaat leikattu (tähän saatiin kulutettua 3x45min), ja seuraavaksi pääsee "varsinaiseen" työhön. Jei!

Päätettiin Outin kanssa vuokrata puoliksi kirppispaikka. Nyt on kimpsut ja kampsut pengottu, hienosäädetty ja hintoja mietitty.. Toisin sanoen, olen valmis viemään tavarani myyntiin.. Muttamutta.. Kirppikselle on kolmen viikon jono!!! Nyt eteinen on täynnä kasseja ja pusseja, jotka odottavat uutta kotia. Toisaalta, kolmen viikon jono tarkoittaa, että siellä käy paljon ihmisiä.. Jotka toivottavasti ovat kiinnostuneet ostamisesta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti