torstai 2. huhtikuuta 2009

Äh!

Tänään ei ole ollut mun päivä. Aamulla kello soi kesken sikeimpien unien ja herääminen oli todella vaikeaa.. Se ei yleensä ole minulle vaikeaa, vaikka se ei mieluisaa olisikaan. Läksin sitten vähemmän reippaana bilsan laborointidemolle, joka alkoi melko kivuttomasti. Oli kiva katsella kaikennäköistä jännää mikroskoopilla! Mutta sitten alkoi alamäki.. Demon edetessä ja oman tietämättömyyden tiedostamisen lisääntyessä alkoi mieli painua alas. Tämä reaktio sai aikaan aikaansaamattomuutta ja odotin vain ja ainostaan demon loppumista.. Mielialaa ei myöskään nostanut seuraavaksi vuorossa oleva äidinkielen demo. Äh ja puh! Äikän jälkeen olisi vielä tunti ranskaa sisältäen kuullun ymmärtämisen.. Ranskan jälkeen pohdin koko matkan keskustaan, nostaisinko rahaa säästötililtä ja ostaisin Sokokselta vihdoin ja viimein ne Hai-saappaat. Päätin uhrata säästöjämme, koska saappaat ovat tarjouksessa ja säästäisin 10e.. Joten kiltisti jonotin ja odotin, että saan nostettua ne rahat(säästötilin kortti pysyy visusti kotona, jotta niiden rahojen käyttäminen olisi hankalampaa) ja lunastettua ihanat saappaat itselleni. Arvatkaapa oliko kokoani vielä jäljellä? No olihan niitä, tummansinisinä!! Kuka haluaa tylsät tummansiniset saappaat kun niitä on saatavaina vaikka minkä värisinä! En sitten ostanut.





Mutta kuin ihmeen kaupalla, olo ei ole enää läheskään samanlainen!!:D Bilsan demon aikana sain aivan ihanan tekstiviestin Tommilta, joka piristi päivää ja pienoisen hymyn huulilleni. Ranskan lehtori(?) sai myös positiivista muutosta aikaan. En oikeasti ymmärrä ihmisiä, jotka AINA jaksavat olla iloisia ja pirteitä! Kunpa itsekin pystyisi moiseen. Ei varmaan itseäkään harmittaisi, jos oppisi tuollaisen asenteen! Kotimatkalla törmäsin enooni, ja vaihdettiin pari sanaa. On piristävää törmätä yllättäen tuttuihin.

Kaiken jälkeen päivä lähti uuteen nousuun! Nyt tuo päivän huono alku tuntuu jo melkoisen naurettavalta.. Yksi pikkujuttu tosin vielä on.. En pääse lukemaan Hensun blogia:( Jostain kumman syystä Internet Explorer ei voi näyttää www-sivua.. Höh!

2 kommenttia:

  1. Hait on kyllä kivat!

    Elä käytä Exploreria! Lataa itelles firefox! Heti!

    VastaaPoista
  2. Nyt on koneella molemmat..:)Saa sitten valita mieluisan. Ja toimivamman!

    VastaaPoista