sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Voihan tuulien tuiverrus

Olen ollut ruhtinaallisesti tämän viikonlopun vapaalla. Tosin viikonloppuun on kuulunut jonkin verran kouluhommia ja huonosti nukuttuja öitä. Tuo hirmuinen tuuli paukuttaa kattoa sen verran kovaa, että se häiritsee minun herkkää unta. Mutta ei onneksi tarvinnut mennä töihin:) Lauantaina kävin haistelemassa toritunnelmaa, ja tein myös hieman ostoksia. Tulppaanit olivat aivan uskomattomassa tarjouksessa, vain 5e kolme kimppua! No eihän sitä voinut ohittaa! Nyt nuput ovat jo reilusti auenneet (meillä on täällä aika lämmin, joten ne eivät kauaa kestä) ja on melkoisen ihanan näköinen tuo tulppaanimeri.


Kävin myös moikkaamassa Outia, ja ostin samalla hieman salaattia, retiisejä ja kevätsipulia. Ja olisi siellä myynnissä ollut myös pienenpieniä varhaisperunoita. Ne olivat ihan hirmuisen suloisia, mutta jäivät tällä kertaa vielä ostamatta. Ehkäpä viikolla voisi käydä katsomassa, josko niitä maistaisi:) Nam! Kotimatkalla mukaan tarttui vielä litra espanjalaisia mansikoita, joissa oikeasti oli jopa hieman mansikan makua! Tommi ei tätä kyllä allekirjoittanut..
Illalla Tiina tuli kyläilemään, ja joidenkin sattumusten kautta löysimme itsemme Börsistä ja kotiin lähdettiin hitaiden soidessa.

Tänään heräsin reippaana opiskelemaan eläimiä. Huomenna on siis eläintentti, ja Suomessa on ihan liikaa pieniä, rusehtavia lintuja, ja hiiriä/päästäisiä/myyriä.. Ihan vaan tiedoksi teille. Jonkin aikaa opiskeltuani lähdinkin Outin kanssa käymään kirppiksellä kyselemässä paikastamme ja samalla vähäsen kierreltiin paikkoja. Käsiini ei tarttunut mitään, mutta Outi löysi varsin ihania löytöjä! Ja edullisesti! Katsasteltiin mitä kaikkea löytyy ja millaiseen hintaan. Tosin paikkaamme joudumme vielä odottamaan ainakin reilun viikon:( Alunperinhän meidän piti ensi viikolla viedä tavarat ja rikastua!

Käytiin Tommin siskolla syömässä (grilliruokaa, nam!) ja tuotiin meidän vaavi kotiin samalla poiketen Annan ja Nikon luona. Nyt vielä hieman eläinten pariin, ja samalla voi naureskella Tommia, joka katsoo boksilta Sankarit sukkahousuissa-leffaa ja höröttelee itsekseen:)

Äiti,(ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet..) klikkaa tähän, ja näet laadukkaita kuvia meidän bilsan demolta.

3 kommenttia:

  1. Laita linkiksi mielummin tämä http://laurramaria.blogspot.com/2009/04/yliopisto-opiskelun-ihmeellinen-maailma.html tuohon niin sit se menee aina oikeaan kirjoitukseenkin, eikä vaan yleisesti mun blogiin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Enhän mä älynnyt..:)

    VastaaPoista
  3. nyt tuli kyllä tulppaanikuume :D ja mansikoita! oioioi!

    VastaaPoista