torstai 9. huhtikuuta 2009

Raikkautta ilmassa

Lähtiessäni töistä huomasin maan olevan märkä ja taivaalta hieman tihkuttavan vettä. Yleensä tässä vaiheessa sadepilvet pääsevät myös pääni sisään, mutta ei tänään. Oli ihanaa huomata kuinka raikasta ulkona oli! Sehän on yhtä selvää kuin jokavuotinen takatalvi, että kevätsateita tarvittaan huuhtomaan pölyt ja hiekat. Mutta tänään se vaan tuntui jotenkin erityisen hyvältä:) Johtuneekohan eilisestä bussimatkasta töihin.. Koko bussi oli täynnä pölyä ja ilma näytti kamalalta valoa vastaan. Tiedättekö sellainen kuin seisoisit hiekkakentän vieressä kun siellä on jalkkisjoukkue treenamassa?!

Hain myös kengät suutarilta, nyt vaan täytyy toivoa niille sopivia säitä. Ajattelin samalla käydä moikkaamassa yhtä tuttua torimyyjää, mutta siinä vihanneskojulla oli melkoisesti ihan oikeita maksavia asiakkaita, joten päätin sitten vain hakea ne kengät. Kummasti ihmisiä viihtyi torilla, vaikka tuolloin oli melkoinen tuulimyräkkä. Työpäiväkin meni omituisen mukavasti. Hyvä niin! Meidän infopisteemme on tällä viikolla muuttanut uusiin tiloihin, ja ne ovat ihanan isot ja toimivat. Ainakin tällä hetkellä. Asiakkaat olivat mukavalla tuulella, eikä vastaan tullut mitään normaaleja omituisuuksia. Melko onnistunut päivä siis tältä kannalta.

Kouluhommat eivät sitten sujuneetkaan samalla tavalla:) Tarkoituksena oli kovasti suorittaa ranskan verkkokeskustelu loppuun, mutta jälleen moodle näytti kykynsä. Yllätyksenä ei tullut ranskan tentin uusintaan "joutuminen", sillä huomasin jo tentissä sanavarastoni olleen aivan liian pieni. Tosin hyväksyttävästä suorituksesta jäi puuttumaan ainoastaan neljä pistettä, joten enköhän läpäise sen ensi torstaina. Tarvinnee vielä enemmän päntätä sanastoa. Luulen, että suomennokseni menivät todella hyvin, ja luulenpa myös aineeni olleen melko hyvä. Ne aukkotehtävät vaan jäi melko tyhjiksi...

Hyvää pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Heippa muru:) Eksyin taas pitkästä aikaan tänne sun blogiin. Kiva lukea sun viikon touhuista! Muuten se teidän pyöräkuva oli tosi cool, ootte kun kaksi marjaa.
    Niin ja SE Mekko on I H A N A!!!
    Mun herkuton huhtikuu etenee ihan kivasti tai kesäksi kuntoon kamppanja -ihan miten vaan. Makean himo on melkeen selätetty. Taitaa jäädä pääsiäsmunat ens vuoteen. Muuten kävin torstaina piipahtamassa Myllyssä. Ihan vaan "kattelemassa", ihan viihtysän näköinen se teidän uusi työpiste on. Mitäs siihen vanhaan tulee? Mukaan tarttui kuitenkin kevätkävelykengät ja löysin muuten sokkarilta vihdoin sen laukun mitä oon hakunut. Se oli edukas, kengistä ei voi samaa sanoa....mutta kävelykengillähän pitää pystyä kävelemään pidemmälle kun korkkiksilla, joten sain perusteltua ostokseni -ainakin itselleni!
    Pääsiäinen sujuu meillä ainakin ihan kotosalla, Niko on perinteisesti töissä. Jos sulla/teillä käy aika pitkäksi niin voitais vaikka nähtäillä tässä??

    Tulipa pitkä viesti, nähdäänä ja kuullaan=)
    -Anna

    VastaaPoista
  2. Lähdettiin illalla juoksulle, ja kun avattiin ovi Jasun kommentti oli:voi ei! Mun kommentti: Ihanaa, ei haittaa!
    Ei sateessa ole mitään vikaa (pienissä erissä)..oli paljon happea ilmassa ja pöly poissa.. Ja tuli sellainen "olen oikea urheilija"tunne, koska lähdin ulos vaikka satoi vettä :D

    Hyvää pääsiäistä Jennille <3

    VastaaPoista
  3. Anna: Hienoa, että makeanhimo on lähes selätetty! Ihailtavaa tahdonvoimaa. Jeps, uusi tiski on toimiva. Olen kuullut huhua, mutta en mitään varmaa siitä, mitä vanhalle paikalle tulee.. Ja se huhu on paha; suklaakauppa..

    Kyllä ostoksille aina löytyy hyvä perustelu:)Kävelkenkien täytyy olla hyvät. Saattaa olla, että lähdetään huomenna Kustaviin, mutta me ilmoitellaan jos vaikka tullaan kyläilemään.

    Outi: Niinpä, kyllä sitä saa tuntea ylpeyttä kun tuollaisena ilmana lähtee lenkille! Aamulla ei vielä satanut kun kävin, mutta tuuli senkin edestä:)

    VastaaPoista