tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tyttöilyä

Ranskan tentti on toistaiseksi ohi, nyt vaan toivotaan, että se menee läpi:) Tänään kävin hakemassa ihanaisen mekkoni kotiin. Kyllä se vaan on nätti! Mekon innoittamana päätin tänään tyttöillä. Tein itselleni jalkakylvyn kun pääsin kotiin ja ajattelin vielä lakata kynnet nätiksi. Ja illalla on luvassa todellista tyttöilyä kun mennään Outille vaateralliin. Jei! Sokokselta mukaan tarttui myös uusi silmämeikkikynä, ehkäpä testaan myös sen. Siellä oli myös kaikkia ihania, herkullisen värisiä huulikiiltoja!


Juoksuohjelmassa on tänään 30 min. kävely. Ajattelin hoitaa sen samalla kun käpyttelen Outille. Tosin luulen, että olen jo lenkin suorittanut kun menin tenttiin. On muuten uskomattoman vaikeaa yrittää sopia noin 7-8 ihmisen aikatauluja yhteen. Lupasimme järjestää Outille ja Jaakolle mökkiviikonlopun häälahjaksi. Laskeskeltiin tossa Tommin kanssa, että meillä on jo kuusi viikonloppua varattu ensi kesänä... Mutta löydettiin melko hyvä viikonloppu:) Nyt vain odotellaan sitä!

1 kommentti:

  1. oi että..ihanalta näyttää tuo mekko! ja sulle kyllä sopii sininen varmasti älyttömän hyvin! Kuvia sitten kehiin kun mekko pääsee tositoimiin!

    nähdään pian!

    VastaaPoista