torstai 16. huhtikuuta 2009

Kirpaisevaa kevättä

Tänään on ollut kiva päivä. Olin saanut naamakirjassa postia kaverilta, jonka kanssa ei olla ehditty näkemään sitten viime kesän(!?!). Uskomatonta miten aika menee! Vähään aikaan ei olle edes soiteltu, on ollut melkoisen epätoivoisia nuo yritykset nähdä. Nyt kyllä koitamme ehdottomasti korjata asian! Vähemmän mukava asia oli ranskan uusinta, joka ei vieläkään mennyt kovin vahvasti. Saas nähdä kuinka käy. Mutta tentin jälkeen suuntasin kaupungille, ja mentiin Annin kanssa vähäsen shoppailemaan ja kahville. Vaikkakin aurinko paistoi ja oli melkoisen nätti päivä, oli ulkona hyytävän kylmä. Ja minähän olin pukenut aivan liian vähän vaatteita. Kuka nyt enää hanskoja tarvii, saati kahta paitaa takin alle.. Nooh, tänään olisin kaivannut. Löysin itselleni ihanan valkoisen boleron, jollaisen hankintaa olen jo hetken harkinnut. Vaikutti varsin monikäyttöiseltä:)

Sain myös kuulla, että yksi entinen työkaveri hakee kuin hakeekin OKL:een. Jei! Toivottavasti pääsee sisään. Viimeksi kun juteltiin ei hän enää meinannut hakea.. Mutta eihän sitä VAKAVAA vaan voi vastustaa...

Arvatkaapa mitä huomenna on luvassa.... Kalan preparointi! Wuhuu!! Epäilijöille tiedoksi; kyllä, opiskelen edelleen yliopistossa. Luvassa myös kuvista ja lavasteiden rakentamista.. Jälkimmäinen on mielestäni hieman syvältä, onko niitä pakko tehdä PERJANTAINA klo.15 jälkeen?! Muutamat henkilöt ehkä olivat hieman tätä vastaan, mutta se on se ryhmäpaine;) Nooh, ehkä sitä hetken voi uhrata.. Tommi tosin lähtee huomenna päätösristeilylle, joten en ihan hirmuisen kauaa voi olla kun nuo kuskin velvollisuudet kutsuvat..

Käykääpä muuten katsomassa Brittien Talentin yksi esiintyjä, on melkoisen hmmm.. erikoinen tapaus:) Vai mitä ootte mieltä?

2 kommenttia: